tiistai 22. marraskuuta 2011

Tyylitaviksena.

Viime viikon lopulla postilaatikkoon humahti jännittävä lähetys. Nimittäin joulukuun trendi, jossa paistattelen itse tyylitaviksena! Syyskuun lopussa jo kerroinkin vähän tulevasta jutusta, sen voi lukea täältä.

 Joulukuun trendi löytyy lähikaupastasi.

Kyseessähän oli siis alusvaatenumero, ja jo kannessakin sitä hehkutetaan "oikeat liivit joka koolle". Tyylitaviksena oli lisäkseni kaksi muutakin rohkeaa tavista. Meidät oli otsikoitu mairittelevasti "pienet rinnat", "keskikokoiset rinnat" ja "isot rinnat". Suurethan on tietysti parhaat, joten päätin sit olla se.Jutussa siis loistavia alusvaatevinkkejäni, joita löytyy toki myös täältä ja täältä. Ja vähän ostosvinkkejä, niin ja vinkkejä myös muilta taviksilta ja asiantuntijoiltakin (jotka eivät tietenkään ole huipputavisten vertaisia!).


P.S. Vielä näin jälkiajatuksena sanottava, että vaikka ilman mitään epäilyjä juttuun suostuinkin, niin kieltämättä vähän myös hirvitti tuo alusasuilla keikkuminen. Siispä valtavasti kiitoksia ihanista kannustuksista! Pusss!!

7 kommenttia:

Ulla Nikula kirjoitti...

et ole mikään tavis, hani. sähän olet itse tyyli! ja alusvaatteista lähtien! :)
t. urheilurintsikat tänäänkin päällä

Tinde kirjoitti...

Urheilurintsikathan on just parhaat!

Hanna kirjoitti...

Haluatko lähettää mulle tästä kopion? Ois superjees.

Malenami kirjoitti...

Tiina, oot vain niiiiiiin uskomattoman kaunis ja ihana ja sexy! <3

Tinde kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Hui kuinka ihanaa palautetta sekä täällä, että facebookissa!

Hanna, laitetaan tulemaan :)

janika kirjoitti...

kävin jo hakemassa rautsikan r-kiskalta oman kopion! mikko sano et voidaan sit illalla yhdessä tutkia sitä (mitä se sitten tarkottaakin..), mut jos saan mikon ostamaan mulle alusvaatteita, hukutan sut sushiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on kyllä aivan loistava! Olet rohkea ja kaunis nainen, ihailen kaltaisiasi tyyppejä!