sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Häiden kiitoskortit.

Kiitoskortit postimerkkejä vaille valmiina. Hurraa!! Ja yksi bonus tässä hidastelussa toki on; saadaan kiitoskortteihin joulumerkit! Valtava säästö tiedossa siis :D
Kiitoskorteissa siis ystäväni Riina Romsin suunnittelema tandem sekä TiiMi -logo, jotka olivat myös kutsuissa sekä itse häissä kaikissa materiaaleissa hääohjelmasta kiitoslahjoihin sekä karkkibuffetin pusseihin. Kutsuja voi käydä vielä tsekkaamassa tässä kirjoituksessa.
Kiitos ja thank you -tekstit Ullan käsialaa <3 Kiitos ystävä!
Halusin kirjoittaa jokaiseen kiitoskorttiin käsin viestini ja kiitokseni. Hieman jenkkityylistä, mutta mielestäni ajatus on todella kaunis. Henkilökohtainen kiitos ja pieni viesti ovat varmasti sykähdyttävämpi kirje kuin "pelkkä" kuva. Vaikka jännetuppitulehdus vaivaakin yli sadan viestin jälkeen!
Emme osanneet myöskään valita yhtä, oikeaa hääkuvaa kiitoskortteihin, joten teetimme useista kuvista printtejä ja laitamme hyville ystäville useamman kuvan kuoreen. Lisäksi mietittiin, että mummo-osasto tykkää kuvista, joissa kasvot näkyvät hyvin, nuoremmat taas ehkä kaipaavat kuvaa, jossa olisi toimintaa ja vaatteetkin ehkä näkyisivät. Halusin myös liittää kiitoskortteihin kuvan vieraista. Meillä on siis iso yhteiskuva koko hääseurueesta päivältä. Lisäksi olen yrittänyt valikoida mahdollisimman monelle heidän omia kuvia juhlista. Yksi suurin harmitus hääpäivältä jäikin siitä, että näitä kuvia ei läheskään kaikista löydy. Voi kun voisin palata takaisin ja ohjeistaa kuvaajaa vielä täsmällisemmin vaikka pöytäseurueiden kuvaamisesta!
Kohta lähtee postia!

1 kommentti:

kiitoskortit haussa kirjoitti...

Ihana kiitoskortti :))) mun täytyis tässä tilailla vieraille myös, hääät oli toukokuun alussa. Ajattelin tilata kiitoskortit omista kuvista mutta vvaikeaa on päättää minkä kuvan valitsee ja millaiselle pohjalle, huoh. Ikimuistoisesta juhlasta haluaisi kuitenkin kaikille parhaan mahdollisen muiston..