tiistai 1. marraskuuta 2011

Unelmieni pursotin.

Kaikilla on varmasti kokemuksia perinteisistä, valkoisista, lerpattavista pursottimista, joiden kanssa täytyy taistella täyttövaiheessa, pursottaessa (kun vaahto tai päällyste tulee ulos pursottimen väärästä päästä), puhumattakaan tiskauksesta! Tuleeko se puhtaaksi koneessa tai miten sen edes voisi tiskata käsin? Hulluilta päiviltä löytyi ratkaisu tähän pulmaan. Lékuén superhieno silikonipursotin!
Pursottaa voi näköjään kaikenlaista superihanaa, itse aloitin cup cakesien päällysteen pursottamisella. Tein kahdenlaisia cup cakeseja; banaani cup cakeseja tuorejuustopäällysteellä ja suklaisia cup cakeseja suklaapäällysteellä.
Tältä Lékuén pursotin näyttää. Silikonisessa pyörylässä on toisella puolella kansi (tosi fiksuna en sitten kuvannut sitä...ensimmäisessä kuvassa se näkyy kannessa) ja pyörylä on helppo puristaa tyhjäksi asti. Erilaisia pursotinosia tuli mukaan kuusi. Täytteen vaihtaminen kävi nopeasti ja helposti, joten useampaakin erilaista pursotusprojektia voi suunnitella samaan leivontasessioon.

Mun mielestä näistä tuli supersöpöjä, vaikkakin joulukaudella varmaan uskaltaudun tekemään rohkeampiakin kokeiluja.

Omnomnom.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

monesti olen lukenut blogia ja aatellu kommentoida vaan aina jäänyt.
kivan näköiset muffinit ja pursotin on hyvä.
itsellä vastaavanlainen.

kiinnostaa tietää myytkö omia käytettyjä vaatteita eteenpäin. sinulla on hyvä tyyli maku.
itsekkin olen sinun kropan tyylinen. rintava jne.. =) pehmeä =) mitkä on mitat ovat? mistä löydät tukevia hyviä alusvaatteita., etenkin rintaliivejä. itsellä 95c ja haluan käyttää tyylikkäitä ja romanttisa alusvaatteita eikä mummo liivejä vaan tuntuu niin vaikealta löytää. kiitos jos viitiit vastata.

Tinde kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tinde kirjoitti...

Heipparallaa!

Kiitokset ihanasta kommentista. :)

En ole tähän mennessä myynyt vanhoja vaatteita kuin paikallisella kirpparilla. Nyt kuitenkin tarkoitus laittaa ennen joulua huuto.nettiin merkkivaatteita ja -asusteita, joita en viitsi ihan peruskirpparille viedä. Lupaan informoida ajoissa!

Tässä alla linkit vielä noihin aiempiin rintaliivipostauksiin.

http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/03/suuri-rintaliivipostaus.html

http://tiinaneuvoo.blogspot.com/2011/03/kuinka-ostan-sopivat-liivit.html

Laitan vielä liiviasiaa piakkoin kun joulukuun trendi -lehti tulee ulos. Suosittelen lämpimästi ammattimyyjän sovitusta. Suomalaisnaiset yleensäkin käyttävät liian isoa ympärysmittaa ja liian pientä kuppikokoa. Vaikka en ole mikään lintunen, oma liivien ympärysmitta on "vain" 80, koska kuppikokoni on F tai G. Liiviliikkeen sovituksen jälkeen moni yllättyykin omasta liivikoostaan aika hurjasti, joten rohkeasti erityiliikeeseen siellä :D