perjantai 25. marraskuuta 2011

Village tuli kylään.

 Kokkolan keskustassa Rantakadulla houkuttelee loppusyksyn pimeydessä uusi sisustusliike. Kyseessä on ruotsalainen Village, joka on rantautunut Suomeen aloittaen länsirannikon helmestä, Kokkolasta. Suunnitelmissa on kuulemma avata Suomeen toista kymmentä liikettä vielä ensi vuoden aikana, mutta tällä hetkellä valikoimiin pääsee tutustumaan Kokkolassa, osoitteessa Rantakatu 5.

 Liike on täynnä herkullista tavaraa. Aika paljon näköjään pikkuesineitä, kuten nämä hauskat viinipullopöllöt. Kuitenkin koriste-esineiden lisäksi valikoimissa astioita, valaisimia, tekstiilejä ja huonekalujakin. Täältä löytyy muuten ihania pikkujoululahjoja pienelläkin budjetilla!
 Ihastuin tuohon valokuvakehykseen seinällä. Ajattelin, että hääkuvista saisi tuolla tavalla seinällä tosi kivan kuvakollaasin, johon voisi laittaa virallisempien hääkuvien lisäksi myös kuvia vieraista ja yksityiskohdista.
 Myös tämä pinnatuoli ihastutti. Näitä oli mustan lisäksi tarjolla valkoisena ja puisena, hintaa 190 e/kpl. Ja meillä puuttuu edelleen ne keittiön tuolit! Mustat domukset himottavat, toisaalta myös pehmustetut tuolit olisivat mukavat koko illan istumiseen.. Tämä jäi vielä mietintämyssyyn, mutta joka tapauksessa Villagen pinnatuoli on todella kaunis.
 Kellojakin löytyisi jokaiseen makuun.
 Värikkäät astiat ovat JellyBean -sarjaa. Nam!
 Hankin itselleni tämän hauskan puhelintason mustana. Kiva paikka kännykän säilytykselle! Tällä hetkellä majailevat keittiöva'assa...


 En voinut myöskään vastustaa näitä rakkauslintuja. En vain vielä tiedä, minne ne sijoittaisin..
Village löytyy nyt siis Kokkolasta. Jos tulet kauempaa jouluostoksille, niin nyt voi tehdä kivoja löytöjä, joita ei ole vielä kenelläkään muulla!

Kotisivut löytyvät näköjään osoitteesta www.village.se/fi. Kotisivut olivat kuitenkin vielä täysin ruotsinkieliset, eikä siellä paljoa toimintojakaan ollut. Ruotsin nettikaupasta pääsee kuitenkin virtuaalihypistelemään valikoimia.

4 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Oi, pitääpä ensi viikolla pyörähtää

Ulla Nikula kirjoitti...

kivan näköinen paikka. mites toi hintataso yleensä?

insku kirjoitti...

tossa kaupassa melkeen vois haluta pyörähtää joskus!

http://pienetilot-insku.blogspot.com/

Tinde kirjoitti...

Hintataso oli aika keskihintaista. Pientavarat varmasti edullisempia kuin vaikka Marimekolla tai Pentikillä, ehkä hieman kalliimpia kuin Ikealla. Huonekalut olivat arvokkaampia samoin kuin isommat tavarat, mutta esimerkiksi nuo ihanat rakkauslinnut 2,90e/kpl.

Eli ei hurrrrjan kallista ollenkaan. ...ja mainittakoon nyt vielä, että mielestäni huonekalut voivatkin maksaa jotain jos ovat kestäviä. Ikean halvat huonekaluthan on tehty "kertakäyttöisiksi", eivät kestä montaa muuttoa mukana :) Toisin kuin laadukkaat huonekalut, jotka kestävät vielä seuraavallekin sukupolvelle.