tiistai 29. marraskuuta 2011

Epäseksikkäät iltarutiinit.

Korvat hörölleen, nyt tulee mahtava säästövinkki meikinpoistoon. Olen viime aikoina käyttänyt meikinpoistossa Liberon hand & face wipes -kosteuspyyhkeitä. Ne on tarkoitettu vauvoille ja maksavat n. 2 e /paketti. Paketissa on 20 liinaa, ja ne ovat hajusteettomia ja helliä. Helppoa, halpaa ja superkätevää, etenkin reissussa. Suihkussa käydessäni pesen meikit aina The Body Shopin Vitamin E -sarjan meikinpoistoaineella, mutta muulloin olen melkeinpä siirtynyt näihin vauvaliinoihin.
iltarutiiniIltarutiineihin Liberon jälkeen kuuluvat niinikään The Body Shopin Vitamin E -sarjan kasvovesi ja yövoide. Sekä Bepanthen! Paras kauneustuote mihin tahansa tilanteeseen. Jos lähtisin autiolle saarelle ja saisin ottaa vain yhden kosmetiikkatuotteen mukaani, olisi se ehdottomasti Bepanthen (hammasharjan ja deodorantin jälkeen..). Näin talven tullen se on superhyvää huulirasvaa ja jopa silmänympärysvoidetta. Yleensä iltapesun jälkeen käytänkin "bepaa" juuri silmänympäryksille ja huuliin, vaikka Mikko ei mausta hurmaannukaan. Vielä näin parikymppisenä täpäkkä kosteutus riitää, vaikkakin epäilen 3-0:n lähestyessä, että jossain vaiheessa pitää siirtyä ikäänkuin kiinteyttävämpiin tuotteisiin.

Mutta kauniita unia kaikille! Tällaisia neuvoja tällä kertaa :)

Pusss,
Tinde

1 kommentti:

Laiza kirjoitti...

Ostin just kanssa tuota bodyshopin E-vitamiinivoidetta, oikeen hyvä! Muuten tulee käytettyä Natuviven papaija-sarjaa, jota pitäiskin taas nettiapteekista tilata, kun puteli alkaa olla loppu. Kesällä ostin kanssa paketin jotain kasvopyyhkeitä ja olivat kyllä käteviä.