maanantai 7. marraskuuta 2011

Tyttöjen (superhyper) pikkujoulut.

Kun päässä soi edelleen Enrique Inglesiaksen "Tonight I'm f****ng you" ja LMFAO:n Party Rock Anthem eikä meinaa saada unta, ajattelin vielä fiilistellä viikonlopun mukavaa meininkiä.
Essin kanssa siis saavuimme Helsinkiin lauantaina päivällä, ja majoituimme Vaakuna -hotelliin. Etkoja vietimme ystävämme Riinan luona. Siellä olikin valmiina jäähdytetty pullo Moetia ja herkullisia cocktail -paloja. Ihana emäntä!
Jokaisiin pikkujouluihin kuuluvat myös pikkujoululahjat! Saara ja Essi olivat ideoineet ihanan joulupussukka idean. 10 eurolla jokainen kokoaisi pussukan, josta löytyisi
1. Jotain punaista
2. Jotain nestemäistä
3. Jotain käytännöllistä
4. Jotain miesten osastolta.
Essi onnettarena, Saara nostaa itselleen pussukkanumeroa.
Omasta pussukastani löytyi hyvä yhdistelmälahja: leffalippu (käytännöllinen ja myös mahdollistaa "miesten elokuvan" katselun) ja punainen sekä nestemäinen pillimehu!
<3 !!

Melkein rikollisen hyvää seuraa!
Etkoilta jatkoimme Glöd -ravintolaan, jossa ruoka oli herkullista ja tunnelma mahtava. Jostain syystä kuvia ei tullut napsiattua yhtään... paitsi lopussa naisten vessan peilistä!
"Millin tuutti!"
Glödistä jatkoimme Apolloa kohden. Tämä kuva on kuitenkin lavastettu; Vanhan edustalla oli houkutteleva punainen matto, joka suorastaan kutsui Sinkkuelämää -henkisen kuvan näpsäisyyn. Kiitos anonyymille ohikulkijalle!

"Everybody's Shuffling. Tytyyttydyytyydyyty...."


Ruotsalainen, ja yybersöpö (!!!) bändi duo jag. Aivan hulvatonta bilemeininkiä. Repertuaarista löytyi kaikkea Rammsteinista Blink 182:hun ja Lady Gagasta Bon Joviin.
Täyttä valokuvaustaikaa! Sori tytöt, tämä oli pakko laittaa maailman näkyviin! Muahhahahahah!
Jalkoja kivistää ja suuta kuivaa edelleen, mutta ei paljoa haittaa! Edessä taas tuottelias viikko!

Pussss,
Tinde

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hei, kannattaa laittaa sielta sun asetuksista niin etta kommentointi tulee pop-uppina, tekee elamasta paljon helpompaa, koska nain taa joutuu kommentoidessa avaamaan tan postauksen uuteen ikkunaan ja uudelleen lataan kaikki kuvat ja hitaammalla netilla se tekee elamasta kauheen vaikeeta. valivali.

Teilla nayttaa olleen kivat bileet. Ma oon liian vanha ja raihnainen tollaiseen bilettamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

No terve, mun hiukset on niinku bodyattackista suoraan oisin tulossa :) Mut se kertoo että millä meiningillä mentiin, hyvä me! Ja kiitos ihanille tytöille!

Tinde kirjoitti...

Kiitos vinkistä! onko sulla noin?

ja mehän oltiin kaikki ihan hullun kauniita koko ilta ja yö!

Saara kirjoitti...

Ihana juttu, ilta oli ihan millin tuutista!
-saara

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei!
Punaisen paidan ja paljettihameen yhdistelmäsi on upea :) Värit selvästi pukevat sinua! Mutta eräs asia minua kuitenkin häiritsee - ja tätä ei ole tarkoitettu ilkeänä tai arvostelevana - mutta olen kuviasi katsellessa joissakin asuissa kiinnittänyt huomiota vaatteiden sopivuuteen. Osa vaatteista näyttää liian pieneltä ja mietinkin että eikö olisi helpompaa ostaa oikean kokoisia vaatteita? Älä loukkaannu, koska en tarkoita tätä pahalla..:( Mutta jatka samaan malliin!

~ JEMIMA

Tinde kirjoitti...

Kiitos jemimalle palautteesta.
Mitähän tuohon voisi vastata? Itse en käytä vaatteita, joissa oloni olisi epämukava tai joissa kokisin näyttäväni huonolta.
Onko tämä riittävä vastaus?