perjantai 13. toukokuuta 2011

Tinde lähettää postia.

Jospa blogger nyt antaisi tämän postauksen olla täällä... Pliiiis!


Eilen illalla postiin saatiin siis vihdoin hääkutsut. Niin jännittävää! Mietintä siitä, millaiset kutsut laitetaan, oli kova. Viime vuonna jenkeissä kävin ihastelemassa Kate's Paperiessa ja muualla esim. Vera Wangin kutsuja. Valikoimaa Yhdysvalloissa on niin paljon! Ihania, persoonallisia printtituotteita, joista jokainen pari löytäisi varmasti omansa.

..Sanomattakin kai selvää, että Suomessa ei tilanne ole aivan vastaava. Now & Foreveriltä löysin kyllä kivan näköisiä kutsuja, mutta samalla karsastin ajatusta, että kaikki lähivuosina naimisiin menneet ja menevät kyllä tietäisivät kutsujen alkuperän. Itse askartelu ei myöskään houkutellut. En vain ole niin taitava! Lopputulos olisi kuitenkin ollut kotikutoinen.


Lopulta päädyimme käyttämään äitini keksimää tii<3mi ideaa (niin äidinkielenopettajamaista! ensimmäiset kirjaimet tiinasta ja mikosta, you know?). Tandem -pyörä oli mielestäni visuaalisesti kaunis ja onhan siinä symboliikkaakin, poljetaan yhdessä ja niin päin pois :) Kutsujen taiton teki ihana graafikkoystäväni Riina Roms (yhteystietoja varmasti saa, kun kysyy) ja painatin kutsut kokkolalaisessa idepapissa. Materiaali on ihanan mattapintainen kartonki, joskaan ei ihan niin paksu kuin unelmissani. Kutsuja on yhteensä kolmenlaisia; peruskutsuja suomeksi ja englanniksi sekä mustaa iltakutsua. Osan ystävistä ja serkuista kutsumme juhlimaan iltatilaisuuteen cocktailejen ja tanssin kera. Tuskin maltan odottaa! Postimerkit ovat postin omakuvapostimerkit ja niissä komeilee Ullan ottama kihlajaiskuva. 
Tuli niitä lopulta muutama postitettava...

Toivottavasti tämä ei enää häviä mihinkään!

Pusss ja ihanaa viikonloppua!

Tinde

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moi!
Ihania nämä sun kutsut! Olisin kiinnostunut kyselemään sulta vähän lisää. Voinko laittaa mailia johonkin osotteeseen?
T. Elina

Tinde kirjoitti...

Hei Elina!

tiina_isotalus@hotmail.com on mailiosoite, joka palvelee :)

Elli kirjoitti...

Maapa tiedan minne tuo ekan kuvan kutsu on mennynna, hahaa!

Nita kirjoitti...

Kivat kutsut. Koskahan ihmiset oppisivat käyttämään oikeassa tilanteessa tuota lähiaikoina/lähivuosina sanaa...