tiistai 3. toukokuuta 2011

A girl's best friend.

girl's best friend

Häämoodi on täydessä vauhdissa ja on niin PALJON yksityiskohtia, jotka pitäisi parin kuukauden aikana lyödä lukkoon. Yksi tärkeä asia on tietysti vihkisormus. Oma kihlasormukseni on Sandbergin "Toivomuslähde" (kuvassa keskellä). Mikko valitsi ja hankki sen jo ennen kosintaa, mutta se on mielestäni äärettömän kaunis. Juuri sellainen, kuin olisin halunnutkin. Valkokultaa ja yksi kivi, simppeli, elegantti ja klassinen.

Vihkisormus aiheuttaakin enemmän päänvaivaa (ehkä siksi, että valitsen sen itse..). Haaveilen oikein kapeasta rivisormuksesta. Sormeni ovat melko lyhyet, joten leveä sormus ei siksikään tule kyseeseen. Olen viime vuodesta haudutellut ajatusta mustista timanteista, tai mustien ja valkoisten sekoituksesta. Nyt minua on ruvennut kiinnostamaan myös värilliset kivet, mutta ne taitavat olla liian raflaavia ja johtaa enneaikaiseen kyllästymiseen. Mutta mihin tässä pitäisi päätyä? Sormusta saa kuitenkin katsella melko pitkän aikaa. Loppuelämän.8 kommenttia:

brb bob kirjoitti...

Mulla on itselläni oikein kapea rivisormus 15 kirkkaalla timantilla, tai itseasiassa kaksi; kihla- ja vihkisormukset ovat samanlaiset. Olen huomannut, että jostain syystä näitä kapeita rivisormuksia ei paljoa vihkisormuksina näy... Nämä sormukset ovat ehdottomat suosikkini!

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmalta rivin alin! Mustia timantteja. <3

Tinde kirjoitti...

Totta bob! :) Meidänkin järjestely on melko jenkkityylinen siinä, että kihlasormus oli näyttävämpi ja vihkisormuksesta tulee kapeampi. Vaikka melko näyttäviä ovat toki nuo rivisormuksetkin!

Nuo mustat timantit ovat kyllä pop. Yksi korukauppias varoitteli, että ne ovat vähän liian trendikkäitä, mutta itse uskon kyllä, että ne tulevat olemaan oman tyylisiä vielä vuosienkin päästä. Ajattelin, että ei kaiken tarvitse olla niin perinteistä, jos sen vain tuntee aidosti omakseen!

Piipu kirjoitti...

Hmm... Mun mielestä toi kolmas oikealla sopisi sun nykyisen kihlan kanssa noista parhaiten yhteen. Se on jotenkin raikkaamman näköinen kun on mustia ja värittömiä samassa, kuin pelkät mustat.

Eve kirjoitti...

Piipun kanssa samoilla linjoilla ! =) Kolmas oikealla.

Tinde kirjoitti...

oon ehkä kallistumassa samaan. Sekin on Sandbergin sormus, joten sopisi tuon kihlan kanssa tosi kivasti yksiin. Päätöksen voikin kohta lyödä lukkoon! Kiitos naiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi muut kuvan mustilla kivillä varustetut sormukset on?

Tinde kirjoitti...

Nuo mustat sormukset ovat polyvore -surffailun tulosta :)