tiistai 24. toukokuuta 2011

Långvik Spa.

Takana tosiaan aivan ihana mini-break Kirkkonummella, Långvik spassa. Perille lauantaina, päivä vietetiin Helsingissä ja illalla vielä pulahdettiin altaisiin. Sunnuntaina päivä alkoi ihanalla aamiaisella ja jatkui Spa-osastolle. Otimme aurinkoa, sitten vuorossa ihana Romance -kylpy, rentouttavat hieronnat, amazon suihkut ja höyrysaunat. Lisää auringonottoa, uimista, poreammeita.. Aaah... Montakohan päivää sellaista menoa olisi jaksanut?
Mekko: By Malene Birger, Huivi: Tommy Hilfiger, Vyö: Gina Tricot, Lasit; Sand, Laukku; Tano
Idyllisten maisemien keskellä.

Onko mitään ihanampaa kuin hotellilakanat?
Viikonloppuhan vietetiin pääasiallisesti tällaisissa vetimissä.
Weekender -laukku, ostettu Marokkosta pilkkahintaan. Kaikki tarpeellinen mahtuu, vaikka onkin omien kamojeni kanssa aivan mielettömän painava. Miten tähän saisi pyörät alle??
Ihan kiva aula.

Täällähän söimme sunnuntaina ihanan wellness- brunssin. Brunssiinhan kuuluu ehdottomana osana shamppanja, joten sitä otettiin heti lasit kun tarjous tuli! Vasta kuitista huomasimme, että kyseinen kuplajuoma oli Moetia ja maksoi huimat 15 e lasilta!! No, olihan se ihan hyvää...
 Ja koko viikonlopun paistoi tosiaan aurinko!

Saatiin oikein rusketusraidatkin!
Peilikatto. Kaikkea ne keksii...
Ja silloin kun emme olleet spa -hoidoissa, syöneet tai maanneet aurinkotuoleilla, makasimme sängyllä. Kaikenkaikkiaan melkoisen ihana mini-break! Långvikia voi kyllä varauksetta suositella lämpimästi. Paikka löytyi aivan sattumalta cityshoppari -tarjouksen kautta. Rakennus itsessään on vanha ja vaikuttava funkkistyylinen rantakohde, jossa on aikoinaan ollut Kansallisosakepankin koulutuskeskus. Vuodesta 2009 se on palvellut konferenssi-spa -hotellina, ja täytyy sanoa, että uusi sisustus on uskomattoman hieno. Funkkishelmen parhaat puolet on tuotu esiin ja perinteitä kunnioitettu vaikka samalla ilme onkin raikas, moderni ja äärimmäisen tyylikäs.

Vesisade alkoi juuri sopivasta maanantaiaamuna kun lähdimme ajelemaan Kokkolan suuntaan. Haluatteko muuten vinkin siihen, kuinka miehestä tehdään ihanaa matkaseuraa? Viekää hänet Ikealle ja ostakaa sadallaviidelläkympillä kynttilänjalkoja hääkattauksiin. "Eihän tässä oo helevetti mitään järkeä".

Etelä-Pohjanmaalle päästessä pystyimme kuitenkin jo pelailemaan hauskoja autopelejä; K:lla alkavia eläimiä, asioita, joissa on sana "American" (American dressing, American idiot, American idol, American dream jne.), asioita, joissa on jokin väri (mustasukkainen, sininen enkeli, sinisilmäinen, nähdä punaista...) ja sitten vielä asioita, joissa mainitaan jokin ruoka (vetää herne nenään, puuroutua, leipiintyä, pullaposki, pullat uunissa, kaljamaha...). Minkäs sille voi; äidinkielen opettajien lapsilla on aina jotain perversioita näistä sanapeleistä!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

http://www.feissarimokat.com/2011/05/sanonnan-mukaan/

Anonyymi kirjoitti...

Hauska paikka- olisipa paassyt silloin kun lapset olivat pienia, ja oli tosi tarve levahtaa!!

Tinde kirjoitti...

Tällaista minilomaa voi kyllä lämmöllä suositella kaikille väsyneille äideille ja isille! Olisipa kaikilla vain mummot ja vaarit lähellä sekä muutoinkin luotettavaa turvaverkkoa, että saa itse levähtää.