torstai 5. toukokuuta 2011

Kurkistus 2011 Asuntomessuille.

Nyt jännittävä sneak peak ensi kesän koitoksiin. Kesän 2011 asuntomessuthan järjestetään Kokkolassa, merenrannassa Vanhansatamanlahdella. Töiden ansiosta pääsin kurkistamaan pressipäivänä kaikkiin messukohteisiin. Aluehan ei vielä ole valmis, joten päivään kuului rakennuksilla hapuilua ja tikapuillakin kiipeilyä. Toisaalta pari kohdetta oli jo loppusiivouksia vaille valmiita! Uskomatonta, että parin kuukauden päästä pihatkin ovat paikallaan. 

Tässä pari herkkupalaa.
Jämerän Cubistic -talo saa jämäköiden rakenteiden ja funkkishenkisen arkitehtuurin seuraksi rustiikkista sisustusta. Sisutussuunnittelijan lookbook vei Normandian rannikon kartanoihin. Tämä saattaa olla yksi suosikeistani!
Sisällä upeita, valoisia, moderneja tiloja.

Ulkoapäin ehkä näyttää vielä tässä vaiheessa vähän tyrmältä.. Silti pidin erittäin paljon!
Kokkolan rannikkoa karttakuvana seinällä. Ja katsokaa tätä mieletöntä lattiaa! Tämä idea täytyy ehkä kopioida... Kaikkihan muistavat karttafanatismini?

Nyt on mahdollista muuttaa Kaj Stenvallin maalaukseen. Katsokaa tuota herkullista sänkyä!

Magisso -kakkulapion suunnittelija Maria Kivijärvi on alunperin kokkolalainen. Hänenkin kättenjälkiään tullaan messuilla näkemään. Muita suunnittelijoita esim. Paola Suhonen (jonka yrttitarhaparveke nähdään kerrostalokohteessa!), Sikke Sumari, Ristomatti Ratia ja Jukka Rintala.

Maalipinnoilla voi tehdä nykyään vaikka mitä! Ihan mieletön seinäreliefi. Aaah.
Ei tosiaan ollut aivan valmista vielä joka paikassa...

Lastenhuoneen hauska bussitapetti.
Kokkolaan siis messuille 15.7 - 14.8.2011. Paras osuus, eli uskomattoman kaunis merinäköalahan ei näissä kuvissa vielä edes näkynyt!

Pusss,
Tinde

9 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

moderni/funkistalokuume nousee!

Anonyymi kirjoitti...

Jannittavaa nahda lopputulos!

Tinde kirjoitti...

Sanoppa! Tuosta bunkkeritalosta tulee aivan yybersiisti! Mutta myös kreivitalon kohteeseen tulee tosi makeet sisustusratkaisut!

ja noissa kaikissa rantakohteissa on maisemat sellaiset, että sama vaikka mikä tönö siellä seisoisi.. Muutamat kateutta herättävät rantasaunatkin on muuten tulossa :D

S kirjoitti...

Jämerää ootan itekki innolla :). tiedän sen rakentajat. messusisustus tulee olemaan värikäs, mut jotain aivan muuta se on kuulemma sitte ku rakentajat/rakennuttajat muuttaa sisään messujen jälkeen :)

Tinde kirjoitti...

Ainakin tässä vaiheessa vaikutti, että tulee kokeilevaa ja erikoista sisustusta kerrankin. Kohteissa oli tosi uskaliaitakin ratkaisuja. Pari vuotta sitten Vaasassa nauratti kun joka talossa oli Gant Homen tähtityynyjä. Hohhoijjaa. Ideahan kait on, että näytillä on paljon erilaista ja eri tyylistä. Toivottavasti siinä onnistutaan ensi kesänä!

S kirjoitti...

joo niissä kummasti on aina joku teema, joka alkaa sit olla joka toisessa talossa :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikas lastenhuone ja upeaa puusepäntyötä se sänky! by Maria, Kaj Stenvall talossa!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tollasia ihania sänkyjä saa???

Tinde kirjoitti...

Eikö ole mieletön? Se on kuulemma teetetty tuon maalauksen pohjalta tuohon tilaan, mutta eiköhän messuilla yhteystiedot löydy! ..voi vaan olla, että siitä saa pulittaa vähän enemmän kuin sotkan runkopatjasta! :D