maanantai 30. toukokuuta 2011

Rasvatukan pelastus.

Voi ei. Kello soi aamulla, väsyttää, asetat uuden herätysajan, joka vaikuttaa unenpöpperössä ihan realistiselta aamutoimien kannalta, kello soi uudelleen, tajuat, ettei aikaa suihkuun ole. Kuivashampoo on näiden aamujen pelastus.

Aiemmin olen käyttänyt Klippoteketin kuivashampoota (halpa, haisee hirveälle), Biozellia (halpa ja väritön, mutta pienen pieni pullo. Hyvä matkoille ja tummahiuksisille) sekä Tigin Rockaholicin kuivashampoota (kallis, loppuu heti vaikka pullo onkin iso, haju ok, mutta jää hiuksiin). Yleensä olen ollut Tigin tuotteisiin tyytyväinen, mutta kuivashampoo tosiaan loppui todella äkkiä. Nyt kun heitin Klippoteketin roskiin ja käytin muut tuotteet loppuun olin uuden pullon tarpeessa. Ideaparkin Hairstoressa ainoa kuivashampoo oli Fudgen, joten nappasin kiireessä mukaani sen. Ja avot. Todella hyvä löytö! Tämän käytön perusteella erittäin riittoisa ja näppärä käyttää. Tuoksuu hieman kookokselta, mutta haju häviää hiuksesta melkein heti. Nyt löytyi suosikki!

Kannattaa kuitenkin ravistaa hyvin ennen käyttöä, ettei käy kuin Kate Mossille:
Kate Mossin pulutukka.

Tinde suosittelee.

10 kommenttia:

Peeta kirjoitti...

hmm mun mielestä klippoteketin on kyllä parempi. tosta jää ihan valkonen tukka ja haisee möhnälle :---( mutta makuasioita! 17e tollasesta putelista = liikaa!

Anonyymi kirjoitti...

"Schwarzkopf Got2b Rockin' It Encore Fresh Dry Shampoo" oli myös positiivinen yllätys. Puteli maksoi vain vaivaiset 6,90 euroa.

Tinde kirjoitti...

Alle kymppi olisi kyllä hyvä hinta! Pulutukalta välttyy, kun sekoittaa tarpeeksi. Klippoteket haisi tosiaan mielestäni niin hirvittävälle, että muutaman viikon sinnikkään käytön jälkeen heitin sen roskikseen. Haju jäi tukkaan koko päiväksi ja nytkin haistan aina jos joku on käyttänyt sitä! :D yöh. Fudgessa tykkäsin juuri siitä, että vaikka kookoksen hajusta ei pitäisikään, tuoksu häviää melkein heti.

Hinnan puolesta olen kyllä Biozellin kannattaja, mutta ehkä seuraavaksi testailenkin tuota schwarzkpfia. Toisaalta, olen tykästynyt tähän fudgeen niin, että käyttö voi jopa jatkua. Ihaninta mielestäni on se, kun löytää luottotuotteen, eikä tarvitse aina tuskastua kempparihyllyllä, että minkä näistä nyt valitsisi! :)

Tinde kirjoitti...

..siis ei sekoita vaan RAVISTAA. Blondihetki... :)

Ulla kirjoitti...

onpas hassua! juuri eilen suihkautin päähäni ensimmäistä kertaa kuivashampoota! lainasin äidiltä tuota anonyymin mainitsemaa mustapään suihketta. voipi olla että joudun hankkimaan itselleni samaa tököttiä. pian ei tarvitse pestä päätä kuin kerran kuussa! ;D

Tinde kirjoitti...

Voi Ulla! Me liiskatukat kärsitään jo muutoinkin sun ylivoimaisuudesta! Voitko sitten samalla lopettaa myös suihkussa käynnin, niin tilanne vähän tasoittuisi?

Malenami kirjoitti...

Tack för tipset! :) Knus og klem

Ulla kirjoitti...

tiina: voin! löytyisiköhän mulle jotain kuivavartalosaippuaa? hmm.
ja hei, et sä mikään liiskatukka ole! kauniit ovat hiuksesi!

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni kävi viimeksi Tigin Rockaholicin kanssa niin, että pulloni oli tyhjentynyt itsestään parin käyttönkerran jälkeen ja pullo oli ihan kylmä kun aloin sitä ihmettelemään. Sain kampaajalta uuden pullon tilalle, koska niin oli käynyt monelle muullekin. Uudessa pullossa oli ohje, että painiketta ei saa vahingossa jättää pohjaan, koska silloin pullo tyhjenee itsestään, joten olen ottanut painikkeen nykyään aina kokonaan irti, kun olen lopettanut suihkuttelun. Ja sitten laittanut paikalleen vain kun käytän tuotetta. t. mrs k

Tinde kirjoitti...

Hyvää vinkki! Tuosta tigin tyhjentymisestä on ollut tosi paljon juttua monessa blogissa ja keskustelupalstalla. Oma puteli kesti käytössä jonkin aikaa, mutta tyhjeni silti huomattavan nopeasti. Nyt rupesi kyllä kiinnostamaan, että ei kai se oma painike jäänyt pohjaan...