keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Todellinen weekender.

Voisiko joka viikko olla helatorstai? Tuntuu aivan perjantailta! Ja se tunne on hyvä! Mitäs sitä ylimääräisellä vapaapäivällä tekisikään? Minulla on sellainen salaperäinen tunne, että joillain tahoilla saattaa olla jotain suunnitelmia jotain vapaapäivääni kohtaan, mutta mikäli ne suunnitelmat eivät osu huomiseen, voisin puutarhuroida ja katsoa Mikon kainalossa monta jaksoa Game of Thronesia! (Major koukutus!!!!!!) Mutta nuo suunnitelmathan voi toteuttaa toistekin, jos jotain vilunkia ajankäyttööni nähden on tosiaan käynnissä...

Tässä vielä pikkufiilistelyä mini-break outfitista, vaikka fiilistetiinhän sitä jo! Tuo Malene Birgerin maksimekko on muuten jotain aivan ihanaa. (Sama mekko on muuten myös Malenan blogissa vilahdellut moneen kertaan, joten tunnen itseni oikein ekstra-ihanaksi se päällä!) Mekko on superhelppo vaate, sitä voi tuunata eri takin, jakun tai boleron kanssa eri tyyliseksi ja pitkällä automatkalla se oli päällä melkein liian mukava!
Tässä vielä toiminnassa mukana weekender -laukkuni. Se on tosiaan hankittu Marokosta siellä asuessani ja maksoin siitä ehkä n. 50 euroa. Kyseessä on todella paksu ja laadukas nahka ja tikkityö on tehty vimpan päälle (vaikka sisävuori voisi olla nätimpikin..). Hieman painavaksi se tuppaa kuitenkin käymään täydessä varustuksessa, joten erilaisia ehdotuksia pyöräviritelmiin otetaan ilolla vastaan!

Pussss ja ihanaa vaparia! (joka on siis huomenna)

Ei kommentteja: