sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tinde jatkaa juhlimista.

Eihän näillä helteillä ole voinut blogata!

Mutta muutoin elämä on kyllä ollut kiireistä ja aktiivista. Nyt hieman eilisiä häätunnelmia Tampereelta, Elinan ja Saulin ihanista juhlista!

Tapahtumapaikkana toimi Finlaysonin kirkko ja sitten Finlaysonin Palatsi. Tämä säteilevä hymy pysyi hääparin kasvoilla koko päivän! Ei ole väliä kuinka hienoa juhla on järjestetty, mikäli hääpari ei ole hymyssä suin. Sitä ongelmaa ei eilen ollut.
Juhlia hellittiin uskomattomalla säällä. Mikolla oli kirkkoon tullessa päällä aika dramaattinen jälkihiki, mutta onneksi tilanne tasoittui juhlien edetessä!

Ihanat ja tyylikkäät kattaukset! Lahjapusseista löytyi pieniä faktoja parista; "Tiesitkö että... Elina ja Sauli olivat kummatkin lapsena niin villejä, että heitä pidettiin valjaissa."
Ei pulaa hyvästä seurasta! Riina suunnitteli meidän hääkutsumme ja ottaa tilauksia vastaan!
Palatsin upeat puitteet.

Tämä upea tukka loihdittin Kuninkaankadun Glossa, Mingin toimesta. Tuntemattomat tulivat kaupungilla tivaamaan, onko minulla lisäkkeitä!Riinan look oli jotain niiiiin mageeta!
Ok. Tiedostan näyttäväni puutarhatontulta näiden ihanien (ja pitkien!!) kaunottarien rinnalla, mutta ystävyys ei onneksi ole siitä kiinni!
Todella oli kova yritys kimpun kiinnisaamiseen ja periaatteessa edellytyksetkin olivat matalissa kengissä hyvät, mutta voitto meni muualle. Kannattaa AINA mennä eturiviin!
Voi ihana Elina! <3
Loppuillasta ei neljän ihmisen yhteiskuva voi mitenkään onnistua kaikilta samanaikaisesti!
Mekko: Monsoon, Huivi: Twizt, Laukku: Becksöndergaard, Hiuskoru: Stylesnob, Aluspaita: tuunattu GT:n topista, Kengät: löytö Maltalta 4 vuotta sitten, pohja vaihdettu suutarilla kertaalleen, Korut: Snö of Sweden
Yö-Mikko Tiger of Sweden puvussa ja Selectedin paidassa. Kuva otettu takaa, koska en loppuillasta enää pysynyt perässä...

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

siis vau, mikä puutarhatonttu! <3

Heidi kirjoitti...

Aivan upea toi sun tukka!