lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ykköset päällä.

Mekko: Monsoon, Laukku: Reiss, Kengät: Jimmy Choo, Hiuskoru: Stylesnob
Jos tyylibloggaaja uhoaa laittavansa ykköset päälle, täytyy siitä varmaan olla myös kättä pidempää näytettäväksi päivän päätteeksi. Yo-juhlakierrokselle päälle sujahti pari vuotta sitten hankittu, ihana Monsoonin silkkimekko. (Monsooniahan jo hehkuttelin juhlapukeutumisen tiimoilla aiemmin täällä.) Ostin tuolla Lontoon reissulla Monsoonilta kaksi silkkistä mekkoa. Toinen on musta, johon voi tilanteen mukaan vaihtaa eri värisen vyön. Tiesin tuolloin, että tulossa on ainakin ristiäiset ja häät.

Oma teesini juhlapukeutumisessa on, että silloin kun sopiva juhlamekko löytyy, se kannattaa heti ostaa, vaikka juhlia ei olisi tiedossakaan. Silloin kun juhlamekkoa yrittää pakon edessä löytää oman kotikaupungin (tai vaikka minkä kaupungin) valikoimista, sitä ei todellakaan löydy. Kaapissa on siis hyvä olla aina pari ihanaa juhlamekkoa, joista ainakin yksi on ollut vähemmällä käytöllä, tai joita on käytetty eri seurassa.


Orasteleva botoxin tarve löytyy, mutta se ei menoa haittaa! Huomaa myös Mikon mätsäävä Jukka Rintala -solmio. OMG, ollaan liian söpöjä!

Hiuskoriste on niinikään ostettu pari vuotta sitten Tina&co:sta ja se on merkiltään tanskalainen Stylesnob. Minulla on sama koriste myös harmaana ja näillä on ollut paljon käyttöä. Ihana clutch bag on taas Reiss -liikkeestä Heathrow'n lentokentältä. Se oli totaalinen heräteostos heinäkuun kesäaleista. Silkkilaukku lähti tuolloin mukaan puoleen hintaan ja on osoittautunut todella kivaksi juhla-asusteeksi; se sopii monen asun ja tyylin kanssa ja on todella, todella kaunis. Värikin on minulle sopiva ja mieluisa.


Pitkänmallinen laukku taitetaan kahtia kirjekuorilaukuksi.

Ihanat Jimmy Choon korkkarit ovat myöskin alelöytö Chicagon Nordströmiltä. Viimeiset satiinikorkkarit lähtivät mukaani aivan huikealla 70 %:n alennuksella! Kengissä on korkoa n. 8 cm, joten ovat aivan inhimilliset jalassa. Lesti on sopiva ja tukeva. Rehellisyyden nimissä on sanottava, etten ole mikään korkkari-ihminen, vaikka kuinka haluaisinkin sellaiseksi itseni lukea. Näillä kuitenkin pystyy oleilemaan koko päivän, joskin välttelen pidempiä kävelymatkoja. Lisäksi kengät menevät lähes minkä tahansa juhla-asun kanssa.
Lisäksi juhlissa on niin ihanaa käydä ja niitä varten on niin ihanaa laittautua, että mieliala paranee takuuvarmasti.

Onnea vielä ylioppilaille ja muille valmistuneille! Me ollaan menossa nukkumaan, mutta bailatkaahan te kunnolla!

Pussss, Tinde

2 kommenttia:

MariaHelena kirjoitti...

Voi vitsi sä olet söpö! Noi Choot näyttää tosi mukavilta ja kauniilta. You go girl!

Tinde kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Choo-shoesit on kyllä jalassa melkoisen hyvät, voisi vaikka tanssahdella! ja lisäbonuksena tietty se, että mustat perussandaalit sopivat ihan kaiken kanssa.