maanantai 27. kesäkuuta 2011

Polttarit.

Hirveä juhannuksen jälkeinen väsymys sekä pieni morkkis siitä, että olen bloggaillut niin laiskasti. Anteeksi rakas lukija! Lupaan parantaa tapani ja olla aktiivisempi tästä eteenpäin!

Nyt kuitenkin katselmus viikon takaisiin polttareihini!
Lauantaiaamuna minut tultiin hakemaan mitä hienoimmalla pakubussilla, joka oli koristettu Glamourettes -tarroin sekä omalla kuvallani! Matka lähti etelään päin, ja kyytiin tuli muutama ihana liftari!
Tässä ihana polttariasuni, jonka  sain mysteerilaatikosta edellisenä päivänä: pinkki toppi Glamourettes -printillä, selässä tii<3mi painatus. Lisäksi sain nuo superseksikkäät pitsilegginssit, joiden päälle sain kuitenkin pukea omat pöksyni. Puuhka ja kukkakoriste tulivat haltuuni aiemmista mysteeribokseista. Ei mitään liian noloa siis! 
(Lisäksi tennarit: H&M, huppari: Juicy Couture)
Pakubussissa ompi tunnelmaa!
Bussimatkalla nautimme nimikkojuomia!
Pakubussi suuntautui Tampereella, jossa Glamourettes -ryhmämme perehtyi tankotanssin saloihin. Ei ihan niin helppoa, kuin ensikäteen voisi kuvitella! Tunnit Studio Movessa, mikäli joku hullu haluaa kokeilla.
Vau mikä tanssiryhmä!
Seuraava ohjelmanumero oli Fennian saunaan siirtyminen, jossa alkoi illan kreisein juttu. Kolme tuntematonta miestä tuli saunatiloihin, yhdellä rinnassaan nimikyltti, jossa luki "Max Kanki". Minulle ilmoitettiin, että vuorossa olisi MURHAMYSTEERI-ILLALLINEN! WOOOT???
Kaasoni Kaisan timmi takapuoli. Hän esitti miljonäärin vaimoa, Anni Kungendahl-Kaikkosta, joka promosi uutta alusvaatemallistoaan. Nimen varmaan arvaattekin..

Muut polttarivieraat olivat jo saaneet viikolla oman osansa illan käsikirjoituksesta sekä ohjeita roolihahmonsa luomiseen. Ystävillä olikin mitä hienoimpia asuvirityksiä. Roolihahmot ammensivat julkisuuden henkilöistä; tanssiryhmän perustajajäsenen sisko Tulia Takiainen, skandaalikaunotar Margit Fingerfood, fitness-malli ja yrittäjä Clitta Justafsgerg... Koko homma oli aivan mieletön ja överi. Oma roolini oli hypätä glamourettes -tanssiryhmän managerin saappaisiin ja sain kaikilta illan mittaan tehtäviä. Näihin kuului esim. vaalikampanjan luominen, laihdutusjogurttimainoksen kuvaaminen, maljapuhe tulevalle miehelle ja niin edelleen. Lopulta perustajajäsen Jossu Takiainen löytyi kuolleena Aurinkorannikolta ja tehtäväkseni jäi koota Glamourettes -ryhmä viisijäseniseksi tiimiksi. Hommaani helpotti pieni murhailu. Tässä taidonnäyte tanssiryhmän tulevasta pikkujoulushowsta!
Murhamysteeri-illallisen takana oli yritys nimeltä Tuonistudiot. Aivan hillitön juttu! Ei voi kuin suositella kaikille, joille polttariohjelman keksiminen on haasteellista! Kaikki ystävät lähtivät todella hienosti hommaan mukaan ja meille räätälöity juoni oli mitä kreisein. Uskomatonta, kuinka hyvin nämä överit julkkishahmot sopivat ystävilleni!
Lopulliseen tanssiryhmään pääsivät vain parhaat! Tämä esitys nähdään NIIIIIN häissä!
Murhamysteerin jälkeen illallinen Roastissa. Vähän tuppasi tulla hempeiltyäkin! Niin uskomattoman ihania ystäviä minulla on!
Tässä kuvassa vihdoin aivan KAIKKI. Ullan mies kysyikin "miten jollain voi olla noin paljon ystäviä?" Sen kun tietäisi! Kiitos, kiitos, kiitos rakkaat ihanat naiset ikimuistoisesta päivästä! Ihanampaa joukkoa ei yhteen huoneeseen ole muuten mahdollista saada!

Fiilistelyä ennen saunaa.
Tässä jo saunan jälkeisessä hehkeydessä. Kuvassa ystäväni Minna, ihana valokuvaaja Ulla Nikula (jonka käsialaa kaikki nämä upeat polttarikuvat ovat!) sekä toinen kaasoni Milena. Yökerhoksi valikoitui Koskikeskuksen uusi baaritaivas, jonne vanha kunnon yökerhokissa Riina junaili meidät jonon ohi!
Pilkun jälkeen Serbian lentopallojoukkue löytyi Ilveksen respasta! Me Saijan kanssa melkein täytämme pituusvaatimukset!
Voi meitä kaunottaria! Oma asuni: bilemekko; by Malene Birger, ballerinat; Cole Haan, bolero; Pieces, puuhka: kuulemma minimanin lastenosastolta! Mihin tämän päivän lapset ovat menossa??
Aamulla Fennian sauna piti vielä siivota.
Muut siivosivatkin, polttarisankari ja Ulla viettivät kuitenkin pienen tanssillisen valokuvaussession! Tuli muuten kuuma!
Morsian opetuslapsineen! Voi mun ihania tyttöjä!

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

ahahahaa, aa kun oli hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

<3

Katja