sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kuukautinen vaiva.

Viime vuonna jenkeissä tein lyömättömän löydön: särkylääkkeen, joka on tehty helpottamaan tietyn kuukaudenajan vaivoja. Ja toimii kuin häkä. Perinteisen kivunlievityksen ohella nämä pillerit tehoavat myös nesteenpoistajana, auttavat turvotukseen, lihaskipuihin ja kramppeihin sekä yleiseen väsymykseen. MIKSI, MIKSI, MIKSI tätä ei saa Suomesta???!!!!
Olisi todellakin pitänyt tuoda tätä mukana niin paljon kuin laki sallii!
time of the month


Perinteisestihän oloa on hoidettu näillä. Joskus toimii paremmin, joskus huonommin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh, melekosta ihmelääkettä näyttää olevan, jos kaikki nuo toteuttaa =) Ei muuta kuin uutta matkaa suunnittelemaan jenkkeihin, tai pistä tilausta sinnepäin matkaavien kaverille tuliaislistaan =)

Minä oon todennu parhaimmiksi kikoiksi kylmän kääreen vatsalla, alaselkähieronnan ja kunnon hikiliikunnan. Joskus tarvii sen särkylääkkeen kaveriksi, onneksi useimmiten ei mitään. -Tarja-

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuote sisältää Paracetamolia 250mg, Aspirin 250mg ja Cofeiinia 65mg. Näitä kaikkia saa apteekista suhteellisen edullisesti eikä tarvi lähteä ameriikkaan hakemaan. Kaiken lisäksi ko. Excedrin valmistaa useita eri valmisteita mm. migren, headache jne ja kaikissa on samat vaikuttavat aineet. Periaatteessa kyseessä on "huijausfirma" joka sekoittaa vaan lääkeaineet yhteen tablettiin. Kipinkapin apteekkiin ja ostamaan panadol 250 ja aspiriinia. Kofeiinia taitaa saada myös luontaistuotekaupoista ja on se "nesteenpoisto" osuus. -J.L

Tinde kirjoitti...

Hienoa lääketietoutta! kiitokset! Lumevaikutuksestahan on puhuttu viime aikoina paljon, mutta en uskonut sen vaikuttavan minuun! :D ..silti täytyy sanoa, että kätevää on toki ottaa yksi pilleri, joka auttaa kaikkeen!

Ja tarjalle vielä: Kylmäkääre!!! hyi kamalaa!