sunnuntai 22. toukokuuta 2011

vihdoin mini-breakillä!

Mikä ihanan kesäinen viikonloppu! Perjantaina töiden jälkeen starttasimme ihanan Mikon kanssa etelään; tässä tapauksessa siis Tampereelle asti. Lauantaina jatkoimme Ikean aamiaisen kautta Långvikin kylpylään (josta aiemmin jo haaveilinkin) ja sitten Helsingin keskustaan smokkiostoksille. Kuinka sattuikaan, että Vanhalla oli Fashion Stock Sale!

Oli porukkaa! Onneksi Ellen kojulta sai light colan, joka helpotti helteessä.


My name is Bond. Mikko Bond.
Oscar Jacobsonin liike löytyy Kämp Gallerian yläkerrasta. Etiketinvastaisesti Mikon hääasuksi tulee smokki. Niitä on talven mittaan soviteltu aika monessa paikassa, mutta paras oli Jacobsonin smokki, jota pikkujoulujen alla fiilisteltiin Stockalla. Siellä smokkivalikoima on talven jälkeen huvennut, mutta onneksi Jacobsonin oma liike palveli. Voi kun komea!
Mielettömän hyvää itävaltalaista Rieslingiä Arkadiankadun Ateljé Finnessä.
Aiemmin tapasittekin Karrin. Hänen onnelliset omistajansa Saija ja Mikael johdattivat meidät Ateljé Finnen herkkujen ääreen. Todella kiva ravintola ja mielettömän hyvä, yksinkertaisen yllättävä menu.

Lohinyytti. NAM.


Ihana suklainen ja marjainen macaron. Itsehän en tähän ihan kyennyt... Jälkiruokien todellinen tähti; lakritsainen creme brulée jäi kuvaamatta. Mutta voi jestas. Jos voisin vielä muuttaa hääsuunnitelmia, menisin naimisiin sen kanssa!
Hattuostos 1: Selectedin miesten hellehattu. Tällaisestahan juuri haaveilin!


Fashion Stock Salesin todellinen löytö: Kirsi Nisosen rusettiturbaani 40 e normaalihintaa edukkaammin!! Absolutely love it! Nyt pitäisi vain tietää, missä sitä voisi käyttää...
Pusss,

Tinde

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

aaah, minkä nisosen olet mennyt hankkimaan! käytä sitä koko ajan ja kaikkialla!
ja mikko on niin komea!