perjantai 13. toukokuuta 2011

Maksimekko.


lazy summer afternoon


Voi pojat! Minne blogger on syönyt mun edellisen blogipäivityksen? Täytyy paremmalla ajalla vielä esitellä noita hääkutsuja! ..on kai vain hyväksyttävä, että teksti ja kuvat hävisivät bittiavaruuteen? Harmi...

Sain kuitenkin ihanan paketin, kesäkauden ensimmäinen alelöytö saapui! Tintinstylen nettikaupasta bongasin ihanan by Malene Birgerin maksimekon, jota katselin monta viikkoa ja yhtäkkiä se tulikin aleen! jeee! (ja nyt ne on muuten loppu) Mekko on mallia Andina, ja väri Lizard green, siinä on ihana liehuhelma ja takana selässä silkkipaneeli. Megalike! Luulenkin, että khakihousujen ohella maksimekko on kauden ihanuus, joka on tullut vaatekaapiini jäädäkseen. Bongasin kivan maksimekon myös h&m:ltä, jota esittelen vaikka myöhemmin. Tässä kuitenkin vähän asukomboa, jota fiilistelen kesähelteitä odotellessa. Nyt mekko viihtyy rotsin ja tennareiden kanssa. Toimii niinkin!

Ihanaa viikonloppua! Minulla on tiedossa jotain tosi mukavaa ohjelmaa... ;)

4 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Tervetuloa klaaniin, kiukusta kipristeleviä kanssakärsijöitä löytyy enemmälti. Ei kiva, ei todellakaan. Tälläkin hetkellä varmasti meistä moni kaivelee pölyisiä aivojaan ja etsii kadonneita sanoja ja lauseita. Ymmärrän erinomaisen hyvin harmistuksesi, itse suorastaan repesin, mutta se on jo eri juttu se. Mukavaa viikonloppua.:)

Tinde kirjoitti...

Pitäiskö näitä kirjoituksia ruveta itse tallentelmaan johonkin? Tosi harmillista monelle tosiaan! (ensin toki tuli kauhistus, että onko hakkeroitunut tänne?)

Toivottavasti tosiaan ongelma saadaan korjattua! Pihkura!!!

Malenami kirjoitti...

Ihanin mekko;)

Tinde kirjoitti...

Tää on kyllä aivan herkullinen! Näin tästä kuvia myös sun blogissa ja pari viikkoa etsin samanlaista tai edes yhtä ihanaa. Helsingissä kokeilin varmaan 20 maksimekkoa päälle! Lopulta jouduin tilaamaan tämän netistä, mutta se olikin tullut jo alennukseen! :D Tack för tipsen! <3