keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Suuri rintaliivipostaus.

Tässä syy siihen, että ylipäätään bloggaan. Rintaliivit. Voi hyvänen aika naiset, ne ovat todella todella tärkeät. Liivien koosta ja istumisesta postaan vielä myöhemmin, mutta päästään teemaan alkuun listaamalla liivit, jotka jokaisen kaapista pitäisi löytyä. Siskot, voilá:
bras1


 Perusliivit, jotka eivät näy t-paidan alta. Näiden pitäisi olla sileät. Enintään pari simppeliä saumaa. Ei mitään hörhellyksiä tai pitsejä. Omani ovat brittiläistä Fantasie -merkkiä, joka tekee erinomaisia liivejä myös isoihin kokoihin asti. Itse pidän tästä mallista, jossa ei toppausta, mutta saatavana myös "moulded" -versiona. Omistan näitä useita mustana ja valkoisena ja käytän lähes joka päivä.

bras2


Omat hauskat liivini ovat Freya -merkkiset. Merkiltä löytyy mahtava valikoima hauskoja ja värikkäitä liivejä ja uikkareita, jotka ovat myös päällä hyvät ja tukevat. Mitä muuta voisi toivoa? F-kuppiakin voi hankkia pinkkinä!
bras3


Kuvassa olevat ovat seksintappajat, mutta itselläni on vastaava kapistus mustana ja nudena. Olkaimettomia liivejä suurella rintavarustuksella siunatut tuskin voivat arkikäytössä pitää, mutta kyllä näille löytyy käyttöä juhlissa ja iltariennoissa. Fantasie on jälleen ihan ykkönen.
bras4


Urheiluliiveissä on vain yksi tsekkaamisen arvoinen merkki: Shock Absorber. Onneksi heiltä löytyykin sitten useita värejä ja malleja, joilla urheilukokemusta voi piristää. Niitä kertoja, kun minulta on kysytty neuvoa urheiluliiveistä, ei voi laskea yhden käden sormilla. Uskokaa pois naiset, kaikille löytyy liivit, jotka päällä voi harrastaa steppia, combattia ja lenkkeilyä ilman, että tissi kolkkaa tajun pois! Hyvät sporttiliivit ovat niin tukevat, että kaikki riehuminen on mahdollista.
bras5

Kaikki naiset tietävät, mistä tässä puhutaan. Oma elegantti valintani on Agent Provocateur ja tässä näkyvä Francoise -malli, vaikka kaapistani löytyy mm. punamustaakin. Heillä löytyy kuppikokoja F:ään asti. Toinen hyvä resurssi (joka on kuitenkin oikeasti aika tuhma) on brittiläinen Ann Summers, josta voi kotiin tilata mitä vain seksikkäistä pitsihörselöistä haarattomiin pikkuhousuihin ja hoitsupukuihin... Ja löytyyhän sieltä muutakin mukavaa.. Huh, rupeaa punastuttamaan!

7 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

hahhahaa! tissi kolkkaa tajun pois! :D
voitsä tinde lähtee joskus mun kanssa tissiliiviostoksille?

Tinde kirjoitti...

Voin! mä oon aina valmis tän tyyppisiin konsultaatioihin :)

Hanna kirjoitti...

Ann Summersilta ostaessa vaan tinkii laadusta aika paljon!

Tinde kirjoitti...

Mulla on parit aivan ok liivit sieltä. Mutta niissä Ann Summersin hepenissä, samoin kuin itseasiassa Agent Provocateurillakin, ei ole tarkoituskaan olla kovin kauaa... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tajun kolkkaamista tissillä mäki täällä naureskelen :D

Tärkeitä neuvoja.

Idieh

ankva kirjoitti...

Tiedätkö yhtään, mistä noita urheiluliivejä saa? Ja mitä hintaluokkaa ovat? :)

Tinde kirjoitti...

Kehotan katsomaan seuraavaa postausta. Siellä on hyviä nettikauppoja, jotka myyvät Shock Absorberia. Suomessa esim. intersportit myyvät niitä, sekä mm. Stockmann, sokos jne. Kuitenkin noissa liikkeissä kuppikoot loppuvat usein d:hen tai e:hen. Kehotankin käymään alusvaateliikkeessä, jossa merkkiä myydään. Luulen, että shock absorberin Suomen sivuilta löytyy lista jälleenmyyjistä.

Hintahaarukka on n. 45-60 euroa. Nettikaupoista huomattavasti halvemmalla. Oma koko täytyy kuitenkin tietää, ennen kuin netistä tilaa. :)