perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kauneusteema jatkuu.

Jatketaan tätä kosmetiikkateemaa.

Meikkisiveltimet tuppaavat olemaan kalliita, huonolaatuisia tai molempia. Jossain vaiheessa ostin siveltimiä marketeista ja henkkamaukalta, mutta onko mitään karseampaa, kuin mustat sivellinkarvat pitkin naamaa? Hyvät siveltimet ovat kuitenkin meikkaamisen A ja O.

Nyt olen jo useamman vuoden käyttänyt vain The Body Shopin meikkisiveltimiä. Puuterisivellin ja poskipunasivellin ovat olleet käytössä jo tosi kauan. Siveltimien löytämisen jälkeen olen kerran ostanut uudet, muutoin pesen niitä säännöllisesti (meikkisivellinsaippua on hyvä, mutta myös hellävarainen shampoo tai kasvopesu käyvät hyvin). Harjakset ovat pysyneet todella hyvässä kunnossa. Mineraalimeikkiin siirtymisen jälkeen hankin myös kabuki -siveltimen Body Shopista. Sekin on hillittömän hyvä. Oman empiirisen tutkimukseni tuloksena väittäisin, että näissä meikkisiveltimissä on ehdottomasti paras hinta-laatu -suhde. Ainoa säännöllisesti uusimani tuote on luomivärisivellin, jonka vaahtomuovi ei ymmärrettävästikään ole ikuinen.

Puss!!

Tinde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle myyjä suositteli marseille-saippuan käyttöä meikkisiveltimien ja -sienien pesussa =) Sitähän myydään aika isoissa könteissä, mutta miksei muutaman kaverin kanssa vois ostaa ja jakaa saippuan. Tulee halvaksi eikä jää pyörimään nurkkiin. -Tarja-

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans tuo puuterisivellin ja se on kyllä ykkönen!

Katja