tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tinde's closet.

Jatketaan vielä tänään vaatekaappiteemalla. Miten niin pieni huone voi kätkeä sisäänsä niin paljon aarteita? Vaatehankintojani teen varmaan samalla filosofialla kuin toimii vaikkapa taidekeräilijä. Ostan laadukkaita (joskus hintaviakin) vaatteita harvoin. Ostan parempaa, ostan vähemän, kerrytän pikkuhiljaa täydellistä kokoelmaa, josta löytyy aina päällepantavaa.

Keskellä legginsit ja topit, lipastossa korut, huivit, vyöt ja muut asusteet ja alla vielä housut ja hameet.Oikealta puolelta löytyvät lyhythihaiset paidat, topit ja t-paidat ja seinustalta arkikäyttöön tarkoitetut mekot sekä hupparit ja pitkät villatakit.


Vasemmalta löytyvät pitkähihaiset paidat ja neuleet. Seunustalta juhlamekot.


Lupaan esitellä herkkupaloja vielä yksityiskohtaisemmin. Tämä blogi toimiikin niin, että uusien vaatteiden sijasta saan eniten iloa vanhoista vaatteista, joita olen voinut käyttää kauan ja joista edelleen pidän. 
Tinden aarteet!
 

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

vau, mikä järjestys! meidän vaatehuone on ihmeellinen muodostelma mustia möykkyjä. ehkä siksi käytän joka päivä samoja releitä.
no niin, tiina. ensin rintsikkaostoksille ja sitten vaatehuone kuntoon. elämä kuntoon by tinde! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisikin vaatehuone! Tai edes vaatekaappi, jossa olisi muutakin kuin vain hyllyt ja 1 tanko. Tuo, että on monessa tasossa erilaista säilytysmuotoa (tankoa, laatikkoa, tasoa), toimii tosi hyvin! Vielä haaveilen, että voisin säilyttää useampia vaatteita hengarissa, jolloin ei aina tarvitsisi kaivaa silitysrautaa ja -lautaa aamuisin esiin... -Tarja-