maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tinde loves january sales.

night out
By Malene Birgerin paljettitoppi löytyi tina&co:sta Kokkolasta -60 %:n alesta. Varmasti olisi ollut ihana pikkujouluissa, mutta keväällä aion käyttää tällaisen kokoinaisuuden osana.En lähes koskaan osta mitään täydellä hinnalla. Etenkin vaateostoksia teen käytännössä pari kertaa vuodessa; ulkomaanmatkoilla ja alesesongin aikaan. Joulun jälkeiset alet ovat nyt ohitse, ja tänäkin vuonna tein superhyviä löytöjä. Olen merkkivaatteiden ystävä, mutta vain silloin kun löydän tuotteen, jossa laatu on korkea ja tyyli itselleni sopiva.

DKNY:n cozy net-a-porterin alennusmyynneistä. Alkuperäinen hinta yli 200 e, alessa 80 e.
Redfootin zippybootsit -50 %. Saatavana edelleen!
Cozy sekä Juicy Couturen t-paita, joka alessa maksoi vain parikymppiä. Raidat ovat edelleen ajankohtaisia keväällä, joten kertakaikkisen hyvä ja sesongissa mukana oleva ostos.

Net-a-porterista pehmeät, trikookankaiset reisitaskuhousut. Juicy Couturen housut olivat lopulta 70 % alennuksessa, ja hintaa jäi n. 40 e, kun ennen aleja melkein 200 e. Olen käyttänyt nyt sukkisten ja saappaiden kanssa, keväällä sitten ballerinojen.

Parhaat ale-löydöt tekee yleensä tammikuun loppupuolella, kun aleprosentit ovat jo vähän kasvaneet. Merkkiliikkeet ovat yleensä parempia kuin tavaratalot, ja nettikaupat ovat myös äärimmäisen hyvä ale-resurssi. Net-a-porterin alennusmyynnit ovat huippuja ja käyttäjäystävällisiä. Itse yleensä poimin omalle Wish Listille parhaat palat sesongin myötä ja kun alet sitten alkavat, tilailen ne kotiin pilkkahinnalla. "Pilkkahinta" on toki suhteellinen käsite. Ilmaiseksi merkkivaatteet eivät muutu alejen myötäkään, mutta niiden hinta saattaa laskea niin paljon, että ne ovat saman hintaisia kuin h&m:n tai Seppälän vaatteet normaalisti. Omat kokemukset ovat sellaisia, että harkittu merkkivaateostos on kannattava. Vaatteella on pitkä käyttöikä, eikä sen arvo häviä, vaikka sesonki vaihtuukin. Tähdellistä kaikissa vaateostoksissa on toki oman tyylin ja kropan tunteminen.

Kesäaleja odotellessa.. ;)

Tinde

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

vaalea jakku näyttää niin freesiltä! voi kun pääsisin tästä mustasta eroon.

Tinde kirjoitti...

kohta saat laittaa taas sen punasen ;)

Ulla kirjoitti...

se on kyllä tyylikäs. freesistä en sit tiedä.