perjantai 30. syyskuuta 2011

Tavis. Tyylitavis.

Olen virallisesti nyt tavis. Enkä mikä tahansa tavis, vaan tyylitavis! Eilinen päivä oli melkoisen jännittävä. Aamusta junailin siis Tampereelta Helsinkiin, jossa tapasin katumuodin kuningattaren Liisa Jokisen Trendi -lehden tyylitavis -kuvausten merkeissä. Teemana (kuten kuvasta ehkä näkyy) alusvaatteet!
Pakkailin kotona mukaan ison kasan alusvaatteitani, kuvaan pääsi kuitenkin "vain" Rigyby&Pellerin basque -liivi ja Victoria's Secretin Secret -malliston muokkaavat pöksyt.
Tätä ei tapahtu joka päivä. Liisa Jokinen hypistelemässä rintsikoitani! 

Tyylitavis -artikkelissahan Trendi esittelee joka kuukausi eri teemoilla -nimensä mukaisesti- tyylikkäitä taviksia, jotka pukeutuvat eri teemoin. Omassa jutussani teemana siis alusvaatteet, ja eritoten rintaliivit. Nyt jännätään, josko raakaidea siitä, että tavikset ovat "pienet rinnat", "keskikokoiset rinnat" ja "suuret rinnat" tulee toteutumaan. Ajatus siitä, että otsikkoni olisi "suuret rinnat" ei ehkä ole se kaikkein houkuttelevin! ...Vaikka pitääkin toki paikkansa. :D
Kuvat otettiin Bulevardilla sijaitsevassa Sunlight Studiossa, joka oli todella hauska ja kaunis tila korkeine ikkunoineen. Kivijalka on paras paikka!
Tässä Liisa ja kuvaaja Chris vaihtavat ajatuksia. Täytyy vielä sanoa, että tyylitavis -kokemus oli todella hauska ja rento. Jokisen Liisa on juuri niin välitön ja lämmin ihminen kuin etukäteen arvelinkin (hän ehti muuten eilen aamu-tv:n lähetykseen ennen kuvauksia!). Liisahan on toimittajan työn ohella tuttu HelLooks -tyylisivuston pitäjä, jota pitää yhdessä avomiehensä Sampo Karjalaisen kanssa. HelLooksin selailua kivempaa ajankulua on vaikea keksiä!


Kiitokset huippukivasta päivästä! Helsingin reissuun mahtui lisäksi myös kahvituokio kehitysmaakonsultin kanssa, joten gradukin edistyi tavallaan hieman. Nappasin H&M:n homen alesta mukaan vielä kaksi aluslakanaa (jotka olivat alessa 3 euroa kappale!), ja kiiruhdin sitten junalla koti-Kokkolaan. Alusvaatemalli, tyylitavis, tutkija, opiskelija, bloggaaja, kodinhengetär.. huoh. Mikä päivä!

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

oo, miten sä tuonne pääsit? vauvau, go tiina go!

Tinde kirjoitti...

Laitoin viime keväänä loukkaantuneen e-mailin päätoimittajalle, kun trendissä ehdotettiin, että isorintaiset voi laittaa jumppatunnille kahdet liivit päällekkäin. Tämä ärsytti. Avauduin ja laitoin viestiin linkin omaan blogiin niihin rintaliivipostauksiin. Sitten päätoimittaja kysyikin, haluaisinko mahdollisesti tulla tyylitavikseksi ja loppukesästä Liisa Jokinen laittoi meiliä. Rest is history, joskin melkoisen paikallista ja pienimuotoista historiaa :D

Hanna kirjoitti...

hahha, valittaminen kannattaa AINA!