sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pihistä/Panosta

Olimme ystäväni kanssa katsomassa Kekäleen syysvalikoimia, ja silmille suorastaan hyppäsi Tiger of Swedenin pantterikuvioinen mekko. Onpas kiva, mutta hetkinen.. tästähän tulee mieleen ihan se h&m:n mekko, joka on ollut näkösällä kaikissa tienvierusmainoksissa. Kokkolaan saapuessani havaitsin saman Tigerin mekon myös Aukialla. Oli pakko tehdä lisätutkimuksia.
Mekko: Tiger of Sweden, vyö: Tiger Jeans 69 e
Plussaa: Aukialla sovitettavissa Tamariksen korkkarit
Miinusta: kaula-aukko ei kaikkein imartelevin kun kurveja löytyy, itse kaipaan vähän A-linjaisempaa helmaa (sama ongelma oli myös kesällä himoitsemassani by Malene Birgerin viidakkotuubi-mekossa, jonka malli oli minulle vain liian suora)
Mekko: h&m, vyö: h&m 9.95 (tekonahkaa, jota en suosittele edullisesta hinnasta huolimatta)
Plussaa: Leveämpi helma, avarampi V-aukko, melkoisesti huokeampi hinta.
Miinusta: ei sovituskorkkareita, hieman liian pitkä helma (lyhensin vähän vyön avulla)

Mekko, viskoosia, 14,95 e                                         Mekko, viskoosia, 179 e

Kummanhan sitä täksi syksyksi hankkisi?

8 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

ehdottomasti aukian jos hintaa ei tarvi katsoa...harmi vaan ku yleensä (aina) joutuu...

Hanna kirjoitti...

Musta toi hennesin nayttaa aika chavilta, toi eka on ihan superkiva. Kayttaisin kyl varmaan tota hennesinki mekkoa. Ku tuut tanne ni tehaan TKMaxx -paiva! Mut noi UGGit voi heittaa kyl menemaan. Voisinki kirjottaa omaan blogiin UGG-vihapostauksen.

Ulla kirjoitti...

ääni tiikerille!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti myös aukian! Jos ei sitä hintaa "tarvitse" ajatella... Piia

Tinde kirjoitti...

Se on kyllä yllättävää, kuinka nuo "laatumerkit" kuintenkin saavat vaatteisiinsa "sitä jotain", vaikka periaatteessa tuotteet on ihan hirvittävän lähellä toisiaan. Kuosi on jotenkin huolitellumpi ja se tekee tosi paljon. Leikkauksesta kuitenkin tykkäsin itse asiassa h&m:n mekosta.

Tuo hintaero tuntuu vain niin käsittämättömältä!

naana kirjoitti...

Tigerin on aivan ihana, mutta h&m jos pidit siitä enempi. :) Olen itseasiassa itse miettinyt tuota h&m mekkoa, mutta erivärisenä. Hintakaan ei ole paha!

Hanna kirjoitti...

Noi on musta molemmat kyllä tosi nättejä, osta toi Hennesin ja jos jäät miettiin tota Tigerin mekkoa ja pohdit sitä vielä kahden viikon päästä niin osta sekin (ja anna hennesin mekko vaikka mulle ellet sitten enää käytä).

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostasin hennesin ja opettelisin eka käyttämään kissakuosia. Jos olisin siinä kuin kotonani niin sit hakisin kalliimman version.

Katja