tiistai 27. syyskuuta 2011

Untuvaunelmia.

Tähän aikaan syksystä on tullut taas ajankohtaiseksi miettiä vakavasti tulevaa talvea. Syynä tähän ovat tietysti kaupat, jotka tuovat untuvatakit myyntiin nyt ja myyvät ne loppuun ennen kuin kunnon pakkaset edes alkavat! Ja luitte aivan oikein, tämän syksyn ykkösostos on ehdottomasti untuvatakki, josta olen haaveillut jo kaksi talvea. Ajankohtaiseksi asian teki kauppojen valikoimien ohella tämä ihana Uniqlon takki, joka on viimeisestä Jil Sanderin suunnittelemasta yhteiskokoelmasta. Valinta on kuitenkin vaikea...
 
 Tässä yllä ihana Joutsenen untuvatakki, jota aion käydä kokeilemassa Sammon Turkiksessa lokakuun mittaan. Niinikään Joutsenen tuotantoa on tämä ihanuus. Hieman väriä elämään?
Alla Uniqlon kaksi takkia, vasemmalla Down 3 ways -takki, jossa sisällä irrotettava liivi, keskellä taas tuo ensimmäisessä kuvassa nähty ihanuus. Oikealla taas löytyy tanskalaisen Ticket to Heavenin aivan iiiihana takki, jota tietenkin saa postimyynnissä vain ihmeellisissä väreissä, eikä jälleenmyyjiä aikuisten takille oikein taida löytyä (tekevät siis pääasiassa lasten vaatteita). Erityiskivaa Ticket to Heavenissä on, että untuvissa on eettisyystakuu (vähän taas osastoa "vapaan juutalaisen saippua", mutta kun untuva tulee ruoaksi menevien lintujen sivutuotteena ei sen käyttö kolkuta omaatuntoa niin paljoa. Kiinan "halpisuntuva" kun on usein kiskottu irti elävästä linnusta.)

Tähän kivaan mielikuvaan onkin mukava päättää tämä postaus. Millainen untuvatakki pitäisi siis hankkia?
Winter Fantasy

Ei kommentteja: