tiistai 6. syyskuuta 2011

Jenni Vartiaisen huulipuna.

 Väriteemassa pitäytyen:

Syyskuun huippuhetkiin on viime vuosina kuulunut The Body Shopin kanta-asiakkaiden synttärialennus. Kantiskortilla synttärikuukautena saa siis 10 e alennuksen ostoksistaan (sekä tietysti 10% alennuksen, kuten kantiksille aina). The Body Shopin kantiskäytäntö on kuulemma muuttumassa ensi kuussa, joten ehkäpä tämä oli viimeinen vuosi synttärialea, mene ja tiedä.

Kävin kuitenkin alkuviikosta vuosittaisella synttäriostoksella ja perushankintojen (mineraalimaski, vitamin e -meikinpoistoaine, meikkisivellin ja vitamin e -kosteusvoide) lisäksi pyysin myyjää myymään minulle huulipunan, jossa olisi vähän ytyä. Hän nappasi hyllystä ihanan hylsyn, joka on kirjaimellisesti Jenni Vartiaisen huulipuna! Tämä ei ensimmäisellä käyttökerralla tehnyt minusta vielä aivan yhtä kaunista kuin Jenni, mutta uskon, että sinnikkäällä käytöllä viimeistään lokakuussa rupean näyttämään häneltä! Niin tai näin, herkullinen punainen väri on varmasti yksi syksyn suosikkihankinnoistani!
Pusss,
Tinde

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

onnea muuten uudesta kamerasta! hyvältä näyttää!
ootko käsitellyt kuvia, vai onko sulla oikeesti noin upean vihreät silmät? noille silmille jenni vartiainenkin olisi kateellinen. :)

Tinde kirjoitti...

"kyllästin väreillä", mutta kuvankäsittelyoppia kaivataan kipeästi! :D

Ulla kirjoitti...

hanki fotari, niin voin pitää sulle pienen koulutuksen! :)