sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kotiseutumatkailua.

Joskus viikonloppuisin ei jaksakaan katsoa koko päivää telkkaria, eikä tarvitse kaupoista mitään. Mikä siis neuvoksi? Eilinen päivä meni mukavasti kotiseutumatkailun ja kulttuurin merkeissä.
Takki: h&m, rintaneula: Hoss Intropia, kaulahuivi: tuliainen äidiltä Skotlannista, laukku: Tano, mekko: Mummon vanha, tuunattu, saappaat: Redfoot, lasit: Sand
Kävimme kirjastossa katselemassa uutuuksia ja sen jälkeen menimme K.H. Renlundin museoon, jossa on itse asiassa ollut aikomus käydä koko kesän katsomassa Ars11 -näyttely. Äärimmäisen harmittavasti Afrikka -näyttely oli jo ohitse (helkkarin kesä 2011!! kiroan edelleen noita asuntomessuja, jotka veivät reilu 110% ajastani ja energiastani), mutta Roosin talossa oli kuitenkin tarjolla yläkerran vakituinen näyttely, Näyttelyhallissa kuunneltiin "ääniä keskiajalta" ja pedagogiossa oli tarjolla "Metsän häät" ITE -taidetta. Kaiken kaikkiaan oikein hauska kokonaisuus. Lopuksi tietysti kahvilaan!
Afrikka-teema on näkynyt Kokkolan katukuvassa koko kesän näiden kudottujen grafittien ansiosta. Nämä ovat kyllä niin kliffoja, että jos keksittäisiin villaa vähän vähemmän säästä kärsivä materiaali, haluaisin nämä katukuvaan ainiaaksi!

Museolla on muuten näköjään ihan oma blogikin (jota voitaisiin kyllä päivittää hieman useammin! vink.vink.)


1 kommentti:

Satu H kirjoitti...

neulegraffitit! <3