keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Inside my diaperbag.

Vaippakassista löytyy:

- Lompakko, iphone, kalenteri, silmälasit, kynä, muistitikku, myslipatukka, ponnari ja huulirasva äidille.
- Neuvolakortti, kuumemittari, käsidesi ja bepanthen sekä pieniä muovipusseja likapyykille ja käytetyille vaipoille.
- Tutti ja varatutti minigrip -pussissa sekä tuttinaru (onko tuo virallinen termi?) sekä vauvan vesipullo.
- Vaippoja ja kosteuspyyhkeitä pienessä pussissa sekä laukun mukana tullut vaipanvaihtoalusta.
- Varavaihtokerta kangaspussissa (mummolaan mennessä varavaatteita on hyvä olla yhtä monta kuin vaipanvaihtokertoja, koska mummo sählää aina).
- Vauvan "rane" eli pieni vauvapeitto.
- Pinkki lohikäärmelelu sekä Sophie the Giraffe (jokaisen it-beibin ykköslelu), joka kulkee mukana erityisesti sitten kun vauva haluaa tarttua johonkin ja viedä sen suuhunsa.
- Itse vaippalaukku on MBMJ:n Eliza-a-baby diaper bag.
Kuvasta puuttuu pukluliina, joka on myös aivan ehdoton varuste!

Näiden kanssa ollaan aina menovalmiudessa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Tiina! <3

Miten sä pärjäät ilman vesipulloa? :) Muuten näytti tutulta (kuumemittaria en mukana itse kantanut)

Tinde kirjoitti...

Hah! Joo, tarkemmin ajatellen tuo kuumemittarihan on aivan hullu väline vaippakassiin! saimme sen rokotetutkimuskeskuksesta lahjuksena ja on näköjään jäänyt kassiin pyörimään :D Ei mitenkään päivittäin tarpeellinen.

Ja oma nesteytys on tosiaan aivan mielettömän tärkeää!

miina kirjoitti...

miksi aloitte rokote tutkimuksiin? kerro lisää ja minkälaisiin aloitta. itsekkin oon miettinyt jos lähtis mukaa ku tuli kirje sieltä.

Tinde kirjoitti...

Hei Miina!

Meille tuli myös kutsu rokoitetutkimukseen, jonka kautta vauva saa kaikki ensimmäisen vuoden rokotteet. Muutenhan nuo rokotteet ovat aivan samat kuin neuvolastakin saatavat, mutta vitosrokotteen sijasta vauva saa ns. kutosrokotteen, jossa on suoja myös b-hepatiittia vastaan. Tämä on ymmärtääkseni käytössä jo suuressa osassa muuta Eurooppaa ja Suomessakin kaikkia rokotteen elementtejä on ollut jo käytössä.

Ystäväni lapsi oli muutama vuosi sitten tuossa tutkimusryhmässä mukana (käytännössä tutkimusvauvat saavat kaikille tulevat rokotteet vuotta aikaisemmin käyttöönsä). Tutkimuksen kautta saa myös vaivata tutkimuskeskuksen lastenlääkäriä niin paljon kuin haluaa!

Mitään sen syvällisempää periaatteellista syytä ei tutkimukseen lähtemiselle ollut. Saimme pari viikkoa sitten ensimmäiset rokotteet ja tulevaisuudessa mennään samaan tahtiin kuin neuvolassakin mentäisiin.