tiistai 1. helmikuuta 2011

SE puku.

Voi mikä rasittavan väsyttävä päivä! Luennoille paluu sairasloman jälkeen on aivan hirveää. On ihan pihalla kaikesta ja luennoitsijat luovat suuntaasi paheksuvia ja syyttäviä katseita. Päätin, etten sairastu enää koskaan.

Iltapäivällä kuitenkin suunnistin ensimmäiseen tapaamiseen Ompelimo Fragolaan, jossa todella mukavan Marikan kanssa brainstormattiin tulevan kesän asu mielessä. On ihanaa, kun löytää tyypin, joka on samalla aaltopituudella ja jakaa yhteisiä visioita! Kevään mittaan projekti etenee, tässä kuitenkin vähän fiilistelyä Monique Lhuillierin mielettömän kauniin puvun muodossa.  Lisää hääfiilistelyä kaipaaville tässä linkki suosikkihääblogiini sekä Martha Stewart Weddingsiin, joka on aivan ylivoimainen resurssi kaikille häitä suunnitteleville. Gotta love Martha!

Tinde

2 kommenttia:

janika kirjoitti...

pakko kommentoida. en oo nyt lähiaikoina menossa naimisiin mut tossa blogissa on aivan mielettömiä kuvia!! ja ne kaikki kukat! niin mieletöntä. ah

Tinde kirjoitti...

Häiden suunnittelu on niin ihanaa, että sen pitäis olla kaikkien perusoikeus! ...ja vielä sittenkin kun omat häät on vietetty??eix niin, pliis???