torstai 17. helmikuuta 2011

The Cozy.

the cozy

Hurahdin DKNY:n the cozy -neuleeseen kaksi ja puoli vuotta sitten. Kun näitä liehuvahelmaisia neuleita ensin ilmestyi kauppoihin, en ihan hiffannut, kuinka niitä kuului käyttää. Niitä ei mielestäni saanut kiedottua mitenkään eivätkä ne istuneet hyvin vaikka olivatkin päällä mukavia. Kuitenkin ensi tutustumisen jälkeen näitä rupesi näkymään blogeissa ja net-a-porterissa, josta lopultalöysin myös opetusvideon siihen, miten cozyn voi sitoa.

Nyt omistan cozyja jo viidessä värissä, joista kolme on DKNY:n. Kaksi silkkicashmirista ja yksi trikoocozy. Värejä on todella monta ja olenkin nuo arvokkaimmat cozyt ostanut Saks fifth avenuen outletista ja net-a-porterin alesta, kun ovat poistuneet uuden sesongin alta. Ovat kuitenkin pysyneet muodissa ja ovat todella monikäyttöisiä. Näitä voi käyttää minkä outfitin kanssa tahansa!

Cozy ihan vaan tälleen normisti.


Cozy heitettynä kummallekin olalle

Cozy kietaistuna edestä solmulle ja sidottuna takaa

Cozy solmulla

Cozy sidottuna takaa

Cozy pudotettuna edestä ponnarin (tai muun klenksun) läpi ja sidottuna takaa
Vielä puuttuu perusmusta!

Tinde

10 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

mäki halun tommosen!

Hanna kirjoitti...

http://hansiskoteissa.blogspot.com/2011/02/hieman-tyylia.html

Elli kirjoitti...

Mulle kans!

Elli kirjoitti...

Okei kavin kattoon paljonko nuo maksaa. Ne haluakkaan! Mistahan loytyis DKNY:ta halvemmalla tuommonen oikein kunnon pitkilla etureuhkuloilla varustettu? :o

Ulla kirjoitti...

turvavaate!

Tinde kirjoitti...

voin suositella net-a-porterin aleja. seuraavan kerran valitettavasti vasta kesällä. Mutta maksoin silloin tuosta punaisesta 70 e. Harmaa "cozy" on Sandin, ja se löytyi stockmannin joulu-alesta, jolloin hintaa oli enää 45 e. Vihreä taas oli sieltä saksin outletista (vaikka jenkeissä toki voi tehdä vähän erilaisia löytöjä) ja silloin maksoin siitä n. 50 dollaria. Eli kyllä voi tehdä hyvän alelöydönkin! En itsekään raaskisi yhi kahtasataa euroa maksaa! :)

Hanna kirjoitti...

Noita on ebayssa huntilla, mutten ma silti raaski. Siis huntti puntina.

Tinde kirjoitti...

Saman mallisen voi löytää myös esim henkkamaukalta tai jostain muusta "high street" -kaupasta, jossa myydään neuleita :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tiedän, että tästä postauksesta on aikaa, mutta ajattelin kuitenkin kysyä, miten olet hoitanut noita silkkicozyja? Niiden pesuohjehan on kemiallinen pesu. Olin suunnitellut että hankkisin cozyn, mutta se on niin kallis, että jos päälle tulee vielä pesula, niin taitaa jäädä haaveeksi.
Olen sen verran hikoileva tyyppi ihan suoraan sanoen, että pelkällä tuuletuksella ei mun paidat raikastu.

Kiitos kivasta blogista!
Terv. K

Tinde kirjoitti...

Hei K!

Cozyt on kyllä edelleen käytössä. Itse olen pessyt oman pesukoneen villa/silkki -ohjelmalla ja kuivannut vaakatasossa (ohjelmahan jättää vaatteet aika märiksi, joten voi ensin kääriä kuivaan froteepyyhkeeseen ja kuivata sitten vaakatasossa). Omani ovat pysyneet hyväkuntoisina. Käytön jälkeen yritän joskus muistaa tuuletella cozeja, kuten muitakin neuleita. Tämä vähentää pesujen tarvetta. Voin siis ihan lämpimästi suositella, että DKNY:n cozy on ihan hyvä investointi, vaikka hintaa neuleella toki onkin :)