tiistai 8. helmikuuta 2011

Huono neuvo.

Nyt tulee huono ja ärsyttävä neuvo, joka kuitenkin eksponentiaalisesti edistää ihanaa elämää. Neuvo on huono siksi, että sitä ei voi yksin toteuttaa ja ärsyttävä siksi, että siihen tarvitaan onnea ja kaikkea muuta maagista. Tässä siis neuvo ihanaan elämään: ihana poikaystävä.

Joskus tämä reissuelämä käy todella väsyttäväksi ja viikosta tärvääntyy monta tuntia reissaamiseen, junan odotteluun, junassa istumiseen, pakkaamiseen, purkamiseen, väärässä paikassa olemiseen, asioiden järjestelyyn ja aikatauluttamiseen ja ikävöintiinkin. Kuitenkin viikonlopun jälkeen kun on aika taas hypätä maanantai tai tiistaiaamun junaan Tampereelle, poikaystävä pakkaa aamulla mukaan eväspussin. Itse herään aina liian myöhään ja panostan meikkaamiseen ja suihkussa käymiseen huomattavan paljon aikaa. Kun itse vielä suhaan ympäri kämppää pyyhe päässä ja yritän sulloa laukkuun kaiken, mitä tarvitsen, laittaa poikaystävä valmiiksi pussiin junaeväät. Ja tänään siellä oli pikkuextrana myös kettukarkki!

Toki toteuttamiskelpoinen neuvo tässäkin hehkuttelussa löytyy: muista rakkaitasi arkisilla pikkukiltteyksillä. Ne pelastavat ankeankin päivän.

Tinde

3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

tämähän oli loistava neuvo! neuvo kaikille poikaystäville ja aviomiehille kuinka hommat hoidetaan! ihana miksu!

Mikko kirjoitti...

Ole hyvä. Mielelläni minä sinua autan.

Saara kirjoitti...

pisteet!