tiistai 17. toukokuuta 2011

Elämän kevät.

Anteeksi tästä hiljaisuudesta! Voi mikä kevät on meneillään ja voi mikä viikonloppu takana euroviisupettymyksineen ja kiekkoyllätyksineen. Hienoa leijonat! Myönnettävä tosin on, että omat tunnelmat eivät aivan yltäneet sinne vuoden -95 tasolle. Ja eilisessä kiekkojuhlassa oisin suonut urheilusankareiden esiintyneen hieman hillitymmin, vaikka juhliminen toki paikallaan olikin. TV:n ääressä oli varmasti monen monta pikkuleijonaa.


Takana on tosiaan ihana viikonloppu muutoinkin. Vietimme rakkaan ystäväni Elinan polttareita Tampereella ja illlalla jatkoimme mökkeilemään Himokselle. Päivän ohjelmassa mm. hotjoogaa Tampereen Lady Linella (äkkiä Kokkolaankin hotjooga -sali! jäin kerrasta koukkuun!), lounas The Grillissä (nam!!) sekä tosiaan mökkeilyä Himoksella. Villa Kanavaportti -niminen mökki oli todella luksusmökkeilyä. Monta makuuhuonetta, useita taulutelkkareita, mahtavat saunatilat, 3 kerrosta ja ihan huippu keittiökin. Pihalla olisi ollut vielä kaasugrillikin käytössä, mutta mahat olivat niin täynnä The Grillin jälkeen, ettei pystynyt!

Tampereen parhaat pihvit löytyvät täältä.

Himoksen Villa Kanavaportti. Olisikohan vielä vapaa juhannusviikoksi?

Tampereen Lady Linen suihku- ja saunatilat olivat muuten mielettömät! Löytyi perinteisen saunan lisäksi infrapunasauna sekä väriterapiasauna. Herbinan tuotteilla höystetyt pukkarit olivat piste i:n päälle. Sunnuntaina olimme kyllä kaikesta saunomisesta aivan vinkuvan puhtaita! Voi kuinka mukavaa yhdessäoloa! Polttareissa on muuten kiva kaiken lisäksi tutustua myös häihin tuleviin ihmisiin, niin ei tarvitse juhlapäivänä aivan orpona pyöriä.

Onnea Elina ja Sauli!

Ei kommentteja: