torstai 19. huhtikuuta 2012

Sisustus Spacen ja Caroline'sin naisten ilta.

Kokkolan sisustusliikkeistä olen riemuinnut ennenkin. Tämän kokoiseksi pitäjäksi Kokkolasta löytyy kyllä aivan upeita sisustusliikkeitä vaativaankin makuun. Yksi ehdoton ihanuus on Isokadulla sijaitseva Sisustus Space, josta ostoksien lisäksi saa sisustus- ja remonttipalveluita.

Viime viikolla Sisustus Space ja alusvaateliike Caroline's järjestivät ihanan naisten illan, jossa pääsimme kuolailemaan sisustustuotteita sekä kevään alusvaate- ja uimapukumuotia. Illan ehdoton kohokohta olikin tuo alusvaatemuotinäytös, jossa Carolan upeat, uskomattomat ja rohkeat asiakkaat esittelivät kevään tarjontaa (!!!). Vau. Siitäkin on kuvia olemassa, ja nyt vain odottelen, että saan julkaista ne täällä. Sitä odotellessa kuitenkin pari kuva Spacen valikoimista. Remonttikuume on kuulkaas sellainen tauti, joka vain pahenee sitä mukaa kun sitä hoitaa.
Spacesta löytyy todella kattava valikoima kaikkia mahdollisia pinta- ja tekstiilikirjoja, joita voi oman maun mukaan sitten tilailla. Vaativinkin sisustaja löytää täältä kyllä etsimänsä.
Olisiko tuolla makuuhuoneessa voinut kuitenkin olla muutama neliö lisää? Tämä nojatuoli on aivan faboulouuus!
Mieltymykseni tolppasänkyihin sen kun kasvaa. Tämä katos on toteutettavissa aivan tavallisenkin sängyn ympärille. love it.


Kynttiläkuume on hirmuinen. Nämä tuoksuivatkin aivan ihanalta. Mutta raaskiiko polttaa? Makuuhuoneeseen täytyy kyllä saada mustavalkoisia kynttiöitä jostain.


Kangasvalikoima on aivan pökerryttävä. Sain tällä viikolla tilattua muuten makkariin verhot Eurokankaasta. Tulevat vasta 3.5, joten muutto alakertaan on edessä tuolloin. ...ja ehkäpä talveksi verhot vaihtuvat johonkin Spacen valikoimasta löytyvään ihanuuteen.
Viimeiseksi jäi vielä kaihertamaan tämä keittiön laatta. En ole varma, välitänkö juurikaan noista teksteistä, mutta tuo valkoinen, vähän rustiikkinen laatta on aivan mielettömän kaunis. Sitten joskus kun keittiöremontti koittaa.. Huoh.


1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Musta noi seinajutut missa lukee englanniksi jotain on vahan tacky tai ehka jopa chavy. En tajua miksi ihmiset niin tykkaa niista mutta niita tuntuu olevan ihan kaikissa sisutusblogeissa - ainakin suomalaisissa.

Ja noi tolppasangyt on ihania, mutta niita varten tarvii tosi ison makkarin. Sellasen ku meilla oli edellisessa kampassa. Oispa sellainen makkari plus tolppasanky! ja sitten toi ihana vaalea nojatuoli jossain ikkunan edustalla siella.