maanantai 23. huhtikuuta 2012

Caroline'sin naisten ilta.


Kuten tuossa aiemmin jo kerroinkin, saimme Milenan kanssa osallistua Caroline's -alusvaateliikkeen sekä Sisustus Spacen järjestämään naisten iltaan. Herkullisten sisustusvinkkejen lisään ilta tarjosi jotain vieläkin ihanampaa, nimittäin Caroline'sin muotinäytöksen, jossa liikkeen aidot, oikeat ja upeat asiakkaat esittelivät kevään alusvaate- ja uikkarimuotia. 
Carola kehotti yleisöä antamaan kunnon aplodeja ja paljon kannustusta. Malleja kuulemma etukäteen vähän jännitti! Kannustusta ja taputuksia tulikin runsain määrin. Harvoin pääsee mukaan tapahtumaan, jossa on näin lämmin ja mahtava tunnelma.

Ja VAU, mitä malleja! Näin rohkeita, upeita ja itsevarmoja naisia pääsee näkemään liian harvoin. Aivan mahtava naisten ilta, toivottavasti näistä saadaan nauttia jatkossakin!

Ja näin blogin kautta pääsette nauttimaan siellä ruudun toisellakin puolella. Katsokaas kuinka upeita naisia ja kuinka herkullista kevätmuotia. Ostoksille pääsee Kokkolan Isokadulle Caroline's -liikkeeseen.
Tätä silkkistä yöpaitaa löytyi myös valkoisena mustilla pitseillä, sekä mustana valkoisilla pitseillä. Aivan mielettömän kaunis!
Uikkarimuodissa oli monta ihanaa vähän fiftarihenkistä asua. Ja seilorityyliä myös. Voisiko nuo viimeisetkin lumet sulaa tuolta rannalta, kiitos?
Tämäkin uimapuku oli yksi suursuosikeista.

Kuva by Anne Yrjänä
Ja vau tätä punaista luomusta! En ole ikinä omistanut uikkarihametta, mutta nyt ne rupesivat houkuttamaan. Caroline'silta tosiaan löytyy mielettömän hyvä valikoima (ja asiantunteva palvelu) meillekin, joita on siunattu näyttävällä etuvarustuksella. Kolmiobikinit eivät tosiaan ole se tukevin vaihtoehto, ja tuolta ketjuliikkeistä löytyykin ehkä sen kokoisia lappuja, että hyvä jos nänni menee sinne piiloon. Erikoisliikkeisiin siis, mars.

Sisustus Spacen tilathan löytyvät aivan Kokkolan keskustasta, Isokadulta, vain pari ovea Caroline'sista eteenpäin. Näyteikkunan takaa kävelikin muotinäytöksen aikana kansanedustaja Mika Lintilä sekä arvokkaan näköinen herraseurue. Ihan asiallisesti jatkoivat kyllä matkaa, mutta pieni hetki taisi kulua kun sedillä loksahtivat suut auki. Sisällä saatiin tästä aika mehevät naurut!
Katsokaa nyt näitä upeita malleja! Alusvaatemuotia oli näytillä myös erittäin kattavasti. Kokoja, värejä ja malleja esiteltiin ihan jokaiseen makuun, ja yhdet pinkit liivit jäivätkin mieleen ihan erityisesti.

Tyytyväinen kauppias. Noin uskollisia ja uhrautuvaisia asiakkaita liikkeelleen saanut bisnes-nainen tekee varmasti jotain oikein!
Kiitokset vielä Sisustus Spacelle, Caroline'sille sekä erityisesti illan tähdille.

Miettikää oikeasti mitä itsevarmuutta vaatii pukeutua kauniisiin alusvaatteisiin ja kävellä kunniakierros suuren ihmisjoukon edessä. Aivan mielettömän rohkeaa.

Kertokaahan nyt vielä kuinka mielettömän kauniita nämä naiset ovat!!

2 kommenttia:

Malenami kirjoitti...

Wau-wau-wau!!!

Rita kirjoitti...

Ihania! Tuo pinkki asu etenkin aivan ihana. Täytyypä heti tilaisuuden tullen käydä itsekin katsomassa. Hienoa ja innostavaa, että toit tapahtumasta tietoa blogissasi, kiitos!