maanantai 16. huhtikuuta 2012

Maakuhuone preview.


Nyt sitä saa! Eli esimakua makuuhuonerempan tuloksista. Verhot puuttuu, petivaatteet samoin, pari lipastoa ja yöpöydät on vielä hankittava ja vaatekaappikin pitäisi täyttää. Mutta "huone" on sinällään valmis. Aaaah!

VAROITUS! Seuraavat kuvat saattavat loukata ja järkyttää herkimpiä lukijoita.
Tässä siis kuvia makuuhuoneesta ennen remonttia. Tai siis sen verran remonttia aloiteltiin joulun aikaan, että seiniltä revittiin vanhat tapetit pois (olivat vaaleat ysäritapetit, joita tässä ei näy) ja Mikko asensi huoneeseen uudet kattopaneelit. "Kalustus" koostuu ylijäämäromppeista ja muuttokuormastani, joka kotiutui Tampereelta Kokkolaan.
Tästä reiästä purettiin vanha ja epäkäytännöllinen vaatekaappi, ja jonka tilalle Ikean Pax -kaapistot sitten koottiin. Pientä askartelua Mikolle oli tiedossa, koska ilmastointiputki ja keskuspölynimurin aukko löytyivät kummatkin vanhasta kaapista (mitä se ilmastointiputki siellä hyödytti on kyllä täysi mysteeri..)
Ah. Goodbye vanha huone. Tuo vihreävalkoinen tapetti on hiuksia nostattava, mutta alkuperäinen, ruskeakuvioinen jotenkin aika raflaava. No, ei silti tule ikävä!
Sängynpäädystä löytyy kuvakollaasi.
Vaatekaappi on vielä tyhjä. Tässä kuitenkin näkyy hyvin nuo sisälmykset. Mitat Paxilla ovat 2m x 2m.

Itse olen kokenut, että makuuhuoneessa tarvitsee pari vaatekoukkua vaatteille, joita on jo käyttänyt, mutta jotka eivät vielä tarvitse pesua. Nämä nimikoidut löysin oululaisen sisustusliikkeen loppuunmyynnistä.

Tuolle seinälle tulossa vielä lipastoja, joiden päälle telkkari, lamppu ja kynttilöitä.

Noin, tässä vaiheessa ollaan siis nyt. Muutto uuteen makuuhuoneeseen tapahtuu kuitenkin ehkä vasta sitten kun kaikki on "täydellistä". Ei onneksi ole mitään kiirettä.

2 kommenttia:

Ulla Nikula kirjoitti...

onpa tosi kivan ja kotoisan näköinen tuo tumma tapetti. ja vaalea pylvässänky sitä vasten silkkaa täydellisyyttä!

Hanna kirjoitti...

Multa oli ihan taysin jaany taa postaus nakematta. Toi sanky on ihana, samoin noi tapetit. Ton kaapin nainkin jo. Onko toi siis jatkossa teidan makkari?