perjantai 20. huhtikuuta 2012

Chinodilemma.

Satiinilaukkudilemman ratkaisseena lähdin eilen avoimin mielin kohti uusia haasteita. Sköna Clarassa on ollut käynnissä massiivinen kevätsiivous, ja siellä onkin nyt rekkikaupalla tavaraa 70 ja 80 prosentin alennuksella (nyt muotiharakat siis äkkiä Kaustarin suuntaan!).

Itse löysin kympin korista 2or+ by Yatin paidan, mutta Kaisa teki kympillä vieläkin enemmän löytöjä; kaksi superkivaa paitaa sekä painostukseni alla ostetut beiget chinosit. Joskus kaveri on vaan pakko väkisin saada ostamaan tuote, joka on tälle omaksi parhaaksi. Nyt kympillä ostetut housut olivat alkuperäiseltä hinnaltaan 200 euroa, ja epävarmuudesta huolimatta Kaisa laittoikin jo illalla viestiä, että oli kotiin päästyään pöksyistä kohtalaisen fiiliksissä. Tässä vielä lisäapua chinos -fiilistelyyn. Jo viime keväänä monen jalassa nähdyt housuthan ovat täydellisen monikäyttöinen ja rento vaate vaikka mihin tilanteeseen.
chinot3
Ensimmäinen asukokonaisuus sopii vielä näille keväthagille (!! en kestä näitä kelejä enää yhtään!!!). Kaisalla onkin kevätkenkinä ihanat Eccon nahkaiset varsitennarit, jotka ovat fiilikseltään aika samanhenkiset näiden conssien kanssa. Printtipaita ja pehmoinen neule. Statement piece tuo asuun ryhtiä, itse suosittelisin miesten oversized -kelloa. Tällä tarkenee (ja muuntautuu muuten ensi syksyynkin).

chinot1

Tämä sekä seuraava asu rakentuvat chinojen lisäksi mustan perusbleiserin varaan. Bleiserikin Kaisan kaapista jo löytyy, joten aika pienellä värillä saa aikaan kaksi hauskaa asua. Chinot sopivat freesin raitapaidan kanssa yhteen kuin makkara ja sinappi. Pienet punaiset aksentit kruunaavat asun. Musta-valko-beigeen kokonaisuuteen tulee iloa ja keväisyyttä.

chinot2


Tässä tehostevärinä on oikeastaan tuo munakoisonlila. Tumman liila sopii khakihousujen kanssa aivan järkyttävän hyvin yhteen ja on housujen kaverina seilorimeininkiä vähemmän ilmeinen vaihtoehto. Kaisan laukkuna toimii tämän mallinen MbMJ:n laukku, mutta väriltään se on vähän sinappisempi, ei ihan näin keltainen (en löytänyt kuvaa yrityksistä huolimatta), ja tuo rannerengaskin Kaisalta löytyy; annoin sen itse kaason lahjana. Tämä keväinen väriyhdistelmä on kuitenkin minusta tosi herkullinen ja näin yhdistelemällä oma vaatekaappi saattaa joskus jopa yllättää.

chinot4

Viimeinen asu on Kaisalla päällä sitten heinäkuussa kun veneen kannelle porottaa aurinko. Veneilymaailmastahan löytyy chinojen todellinen essence.

Näin. Chinot x 4.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Tiina!

Anonyymi kirjoitti...

Jestas, mikä stailaaja :O) Sinussa on ainesta.

Terv,

camilla sc <3

SaraGalaxyy kirjoitti...

Moikka, laitoin mun blogissa sulle The Versatile Blogger- tunnustuksen. Tykkään sun blogista :)

http://saracupcakez.blogspot.com/

glau kirjoitti...

Tosi taitavaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Aika ihania kokonaisuuksia tässä ja satiinilaukkupostauksessa!! Minä en todellakaan ole jakkupukutyyppiä, mutta ehkä sellanen rento versio kyseisestä vaatekappaleesta voisi pistää harkintaan. Niitä kun on kaupoissa aika paljon näkynytkin. Jees, kiitos ideoista!! :)