torstai 15. maaliskuuta 2012

Kashmirkevät.Olen ennenkin hehkutellut intohimoani alennusmyynteihin. Pyrin aina hankkimaan tavaroita ja vaatteita, joista voin nauttia pitkän aikaa ja jotka kestävät tyyliltään ja laadultaan niin aikaa kuin kulutustakin. Tämän takia klassikkotuotteiden alet ovat todella houkuttelevia. Ne eivät muuto käyttökelvottomiksi vain siksi, että uusi kausi on tullut myyntiin.

Lontoon reissusta pari ale-löytöä lähti mukaan, mutta todelliset aarteet kotiutuivat viime viikolla luokseni. Minullahan on vakavanlaatuinen addiktio Broran skotlantilaisiin kashmir-tuotteisiin, joita esittelin jo aiemmin täällä. Aleja kävin jo katselemassa Broran nettisivuilla heti joulun jälkeen, mutta kukkaroni oli sen verran kevyt, etten alehinnoista huolimatta uskaltanut mitään tilata. Helmikuussa sähköpostiin tuli kuitenkin viesti, että Broralla on käynnissä 24 tunnin Clearance, ja sittenhän siinä kävi vanhanaikaisesti.. Klik. klik. klik. klikklik.
Löydöt olivat kuitenkin aivan huikeita ja lupaan vinkata seuraavan kerran kun saan ilmoituksen clearancesta (toki voit myös käydä tilaamassa Broran e-mailiterveisiä, joita tulee aika maltillisesti). Enivei, kotiin tuli ihana shaali, josta olen haaveillut jo vaikka kuinka kauan. Pehmeä, täydellinen, sopii huiviksi kaulaan, hartioille ja myös matkapeitteeksi. Lisäksi kotiutin mustan waterfall -mallisen neuletakin, valkoiset sukat ja kaulahuivin Mikolle talvilahjaksi. Ehkä ihanin löytö oli jo kauan himoitsemani kashmir -tunika/mekko, jonka lähtöhinta oli yli 300 puntaa. Alea kaikilla tuotteilla oli yli 60 prosenttia!
Tunika: Brora, koru: matkamuisto Tukholmasta ja Rigasta, Saappaat: Aaltonen, Lasit: Sand
Voitte siis odottaa lisää kashmirhehkuttelua tulevina päivinä!

Pusss!

1 kommentti:

NooranElämää kirjoitti...

Hei Tiina,

saat palkinnon! :)

http://nooranelamaa.blogspot.com/2012/03/blog-award.html