sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pehmeissä neuleissa.

 Vielä hieman lisää Brora -intoilua. Viikonlopun asuissa ei juurikaan kuvailtavaa; eilinen sujui laittamalla pilkkuja paikalleen oikoluettuun graduun (kypsäri tiistaina!) ja tänään vietiin aamupäivällä kummipoika uimahalliin! Aran alun jälkeen Iisakista kuoriutui oikea vesihirmu! Ehkä tästä tuli yhteinen harrastus? VesiVeijarilta riensin tanssiharjoituksiin ensimmäistä kertaa sairasloman jäkeen ja oli kyllä hurjan mukavaa! Tämä asu oli päällä torstaina extempore -lounaalla.
 Kirkkaassa kevätvalossa nuo mustat kerrokset eivät tule kovin hyvin esiin, mutta Lontootuliaissifonkipaidan päällä on täällä nähty Broran kietaisuneule. Se on ehkä yksi iiseimmistä ja ihanimmista vaatteistani. Superpehmeä ja käytännöllinen.
Kietaisuneule: Brora, rusettipaita: Primark, housut: Juicy Couture, huivi: Brora, sukat: Brora

Nämä lukuiset neulekerrokset ovat aivan taivaallisia. Tuo Broran shaali oli haaveena jo kauan ja nyt himoitsen sitä jossain vaaleammassakin värissä. Myhäilen jo sisäisesti siitä ajatuksesta, että pääsen lentokoneessa tai junassa käpertymään sen alle. Ah! Ja nuo valkoiset bed socksit ovat melkein liian ihanat käytettäviksi.

...kerrottakoon vielä, että postaus ei ole mitenkään sponsoroitu. Rakkauteni kashmiriin sattuu vain olemaan melko liekehtivää!

Ei kommentteja: