lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pelimielellä.

En varmaan ole yksin ipad -kuumeeni kanssa.Ystävämme Tero oli viettämässä Mikon kanssa miesten saunailtaa eilen ja hän tuli kylään ipadinsä kanssa. En tietenkään malttanut olla hipelöimättä kyseistä laitetta ja katselin mitä pelejä Tero oli ipadilleen ladannut. Laite oli aika uusi, joten pelejä oli vähän hintsun laisesti (ei edes Angry Birdsiä!). Löysin kuitenkin appsin, jossa näpättiin ruudun yli liikkuvaa hiirtä. Pelasin peliä aika pitkänkin aikaa ja mietin, että "tämä on kyllä oikeasti vähän turhan helppo..". Sitten minulla välähti; tämä ipad -peli on KISSOILLE!
Siis oikeasti. Katsokaa nyt tuota videota! Ja kissavideoiden ystäville voin vinkata youtubeen hakua "cat ipad". Tulokset ovat täyttä nettivideonerokkuutta!

cat & ipad

Nyt tarvitsen aivan välittömästi a) ipadin ja b) kissan. Sitten vain pelailemaan!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Muhun toi iPadin markkinointi ei ole iskenyt ollenkaan, en varmaan vaan tieda mita enempaa se voi tarjota ku mun kindle, mutta en usko, etta mitaan sellaista, mita oikeasti tarvisin. Siis jos joku rupeaisi kertomaan mihin kaikkeen se pystyy, vakuuttaisin toki itseni siita, etta tarvitsen sellaisen. Vahan kuin puhelinten kanssa - on ihana tietaa miten mun android -puhelin menee mp3-soittimesta, videokamerasta ja lapparista ja vaikka mista, mutta en ma tee silla muuta ku soitan ja tekstaan.

Kuitenkin ainoa syy, miksi salaa haluan ipadin on, etta oon nahny tuhat kissavideota ja oon ihan varma, etta winston ja oscar haluaisi, etta meilla on ipad, jos tietaisivat, mika ipad on.

Tinde kirjoitti...

Windows -henkiselle kissaihmiselle tää on kyllä aivan lyömätön ipadin markkinointikulma!

Applen ongelmahan on kyllä se, että koko elämä pitää olla sitten sellaista apple -elämää. Itse en kyllä jaksaisi järkätä iphonen tai tulevaisuudessa ipadin kanssa, jos kone ei olisi myös macin. Mutta... se vaan on niin, että kun näitä laitteita käyttää, niin niistä tulee aivan ehdottomia.