tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevätinspis.

spring2012

Ulkona haisee ihan pääsiäiselle. Aurinko paistaa ja asfaltti rupeaa jo pikkuhiljaa paljastumaan tuolta hangen alta.  Säätiedotuksessakin sanottiin, että talvitakin saa viikonlopuksi laittaa pois. KEVÄT!

Tässä vähän alkukevätinspistä minulta. Tuo keltainen väri himottaa aivan valtavasti ja olen metsästänyt sitruunankeltaista paitaa. Vielä ei mieleistä ole löytynyt, mutta ostoslistalla se on ehdottomasti. Mustat housut olen laittanut tilaukseen. Olin jokin aika sitten me&i -vaatekutsuilla, joilla ihastuin näihin funky pantseihin. Me&i tekee siis pääasiassa lastenvaatteita, mutta oikeastaan joka kerta on itsellekin löytynyt jotain kivaa. Vaatteiden trikoo on pehmeää ja todella laadukasta. Syksyllä hankkimani pöksyt ovat pysyneet haalistumattomina jo monen monta pesua. Milloinhan ne rupeavat tekemään perustoppeja?

Lisäksi himoitsen noita by Malene Birgerin herkullisia korkkareita. Niiiiin ihanat!

Huomenna edessä kypsäri. En ole käynyt Tampereella tämän vuoden puolella kertaakaan ja junamatka vähän hirvittää. On se ihmeellistä kuinka äkkiä tähän Kokkolassa möllöttelyyn tottuu. Mutta Tampere, here I come! Ja kiitos jo etukäteen Essille, joka ottaa mut sohvalleen nukkumaan :)

Pusss!

5 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Ihania juttuja! Etenkin tuo tummansininen hame on kertakaikkisen täydellinen! :)

Hanna kirjoitti...

En tiia mille susta paasiainen haisee, mutta jos ulkona haisee paasiainen nii mulle tulee mieleen vaan se koiran kakkan haju ku kakka sulaa lumen alta.

Halun ton sinisen hameen.

Anonyymi kirjoitti...

moi ! löysin sinun blogisi monen mutkan kautta,mutta onneksi löysin ! kahlasin blogisi heti läpi alusta loppuun ja ihastuin heti blogiisi. vaikutat ihanalta ihmiseltä :)


- Essis

Emma kirjoitti...

Birgerin vihreät korkkarit on ollut omallakin must have-listalla jo pitkään, mutta taitavat todellisuudessa olla kuitenkin haaveilua.. Ihanat kyllä!

Tinde kirjoitti...

Tuo hame on kyllä ihana. Mutta eniten haussa on silti tuollainen sitruunankeltainen paita!

Hanna: mun mielestä pääsiäinen haisee auringolle ja sulavalle lumelle.. muta voihan sieltä alta löytyä koirankakkaakin...

Anonyymi: *punastus* Kiitos SAMOIN! :)

Emma: Pitäisi päästä melkein sovittelemaan noita. Tulin juuri siihen tulokseen, että vaikka mustia peruskenkiä pitääkin olla, tarvitsen kenkävalikoimaan vähän väriä! Netistä ei kyllä sovittelematta silti uskalla korkkareita tilata..