sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Elämäni aakkoset: A niin kuin Aalto.

Hansi Skoteissa -blogisa ovat esiintyneet elämäni aakkoset. Kyseessä ei varmaan ole ollut mikään varsinainen blogihaaste, mutta idea on mielestäni niin kiva, että ajattelin itsekin sen toteuttaa. Ja saman tein voin tehdä tästä virallisesti blogihaasteen (näinhän tää homma toimii?). Hyvä bloggaaja, pikkuhiljaa voit itsekin koota blogiisi elämän aakkosia. Laita sitten tänne päin linkkiä!

Aakkosethan alkavat tunnetusti A:lla. Sana "aalto" valikoitui aakkospostausten ensimmäiseksi sanaksi parista eri syystä.

A) Aalto on todella kaunis suomen kielen sana. Harmoninen ja soljuva.
B) Aalto -maljakko on tosiaan suomalaisen kodin must have. Olohuonepostauksessa jo pyysin teitä sellaisen bongaamaan.. wait for it..
 ensin esittelen yläkerran aulassa sijaitsevan puhelinpöydän (Villagesta) sekä sillä viihtyvän pikku-Aallon, jossa laturi asustaa.
 Keittiön ikkunalaudalta meiltä löytyy Aalto -maljakoiden rykelmä. Ja alla tuo olohuonepostauksessa esitetyn haasteen vastaus (ootte varmaan olleet aivan kippurassa, että missä se Aalto -maljakko lymyilee!). Tuolla se on! Se oikea, iso maljakko meiltä vielä uupuu. Haaveilen mustasta.


Sitten on tietysti vielä syy
C) rakastan merta.

Olen ehdottomasti meri-ihminen. Elementeistä se on mielestäni kaunein, mielenkiintoisin ja mykistävin. Stressihetkellä minun on aina päästävä meren rannalle. Meri-ilman tuoksu ja aaltojen liike rauhoittavat aina. Antavat tilaa ajatuksille ja hengitykselle.
Varpaat Karibianmeressä Meksikossa.
Atlanti Brightonin rannalta nähtynä.
Espanjan Melillassa, Välimeren etelärannalla.
Fuengirolassa aallonmurtajalla. TÄRSKY!
Great Barrier Reef Australiassa.
Pohjanlahti matkalla Tankarista kotiin.
Australiassa Port Douglasin rannalla.
Ranta New Jerseyn eteläkärjessä, Cape Mayn kuvankauniissa kaupungissa.
Lautalla Marylandiin.
Australiassa Cape Tribulationin rannassa.
Välimeri Kreikan Zakinthoksen edustalla.
Ohtakari Kokkolan Lohtajalla. Suomen kaunein ranta, väitän minä.

Keväällä pääsee taas katsomaan jäiden lähtöä. Ihanaa sunnuntaita ruudun taakse!

Pusss!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

YLVA!!!! <3

pirjo sylvia kirjoitti...

Kiva idea ja hieno toteutus. Itsellänikin A = Aalto: olen Alvar Aallon suuri ihailija ja parissa postauksessani olen aiheesta kirjoitellutkin.