maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ken pyllynsä nostaa...

En tiedä mitä tässä on tapahtunut, mutta aivan hirveä remontti- ja sisustusvimma on piinannut mua viime viikot. Johtuuko sitten ystävän talonrakennus/muuttohaaveista, omasta kotiutumisesta Kokkolaan, meidän kodissa olevista epäkohdista vai vain siitä, että tilillä on katetta niin heikosti.

Yksi motivoiva syy ovat varmasti myös keittiön pöydän maailman HUONOIMMAT  tuolit. Ne ovat peräisin miehen veljeltä. Veli sai meidän vanhan (tai siis Mikon vanhan..) ruokapöydän tuoleineen kun löydettiin uusi pöytä. Me saatiin sitten veljen 4 citymarketista ostettua tuolia (pöytä+4 tuolia maksaneet yhdessä ehkä 99 e, ja sillä hinnalla saa juuri sen hintaista laatua). Pylly puutuu jos vähänkään pidemmän kaavan mukaan yrittää ystäviä kestitä.
dining chairs
Ostoslistalla siis ruokapöydän tuolit. Surffailin netissä ja ihastuin lopulta Polyvoressa tällaisiin. Näitä saa jostain Ameriikasta. Ja ameriikan kaupoista. Suomen kaupoista ei. Joten ehkä päädytään sitten loppupeleissä johonkin tällaiseen..
Huoh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tiina!
Sulla on ihan loistava blogi, kiitos siitä. Olen lueskellut blogiasi tovin koskaan kuitenkaan kommentoimatta. Ihanan elämäniloinen olet!
Mutta asiaan... Kollaasin alarivin keskimmäisiä tuoleja löytyy Maisons du Mondelta monessa eri värissä. Toimitus on useampaan Euroopan maahan, onnistuiskohan Suomeenkin?
Aurinkoista kevättä!
-R

Tinde kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Haaveilu jatkuu siis :)