Voisin vielä suositella tätä meidän kulinaarikerhoideaa muillekin ihmisille (ainakin kaikille teille, jotka asutte kaupungeissa, joissa on runsas ravintolatarjonta ... mulla on Kokkola-kriisi!). Tapaamme siis aina silloin tällöin ystäväporukalla ja testaamme uutta ravintolaa. Aiemmin tarkoituksena oli käydä joka kuukausi, mutta ihan siihen tahtiin ei olla kyetty. Kuitenkin parin vuoden aikana ollaan kulinaarikerhon kanssa saatu Tampereella testattua monta paikkaa.
Saara maistelee alkupalaoliiveita.
Nuhainen Janika ja synttärisankari Teiksu <3. Ollaan oltu jokainen vuorollaan kipeänä ja Janika-parka ei oikeastaan maistanutkaan juuri mitään. Lämmin kaakao kuitenkin helpotti hieman ja hyvä seura toivottavasti myös.
Piemontea voi muuten suositella ihan surutta. Kauniisti sisustettu ravintola, kivoja yksityiskohtia ja simppeli, mutta herkullinen menu. Vinoteca del Piemonte on erikoistunut Piemonten maakunnan ruokiin ja viineihin. Viinivalikoima olikin hurjan laaja; talosta löytyy yli 100 viiniä, joista suuri osa on itse maahantuotuja. Vaikka ei koko menuta söisikään, voi Piemonteen tulla hyvin istuskelemaan iltaa parin viinilasin ja vaikka alkupala crostinien merkeissä. Suosittelen pöytävarausta!
Maria söi villisikaa. Tämä liha oli muuten aivan suussa sulavaa. Mikäli listalla sattuu olemaan, niin suosittelen erittäin lämpimästi.
Kirsikkakakkunen ja mascarponejäätelö kruunasivat illan. Ja jälkiruokaviiniä kannattaa ehdottomasti ottaa!
Omnomonom.
2 kommenttia:
Olisi ihanaa maistaa villisikaa ja ankkaa :D
Suosittelen lämpimästi! Aivan uudenlainen makuelämys sen ikuisen sika-naudan jälkeen :D
Lähetä kommentti