tiistai 11. lokakuuta 2011

Keltainen kaupunki.

 Ne tulivat taas.
En muuten nauttinut yhtään perinteikästä Hullut Päivät -donitsia! Edullinen Ben&Jerry's jäätelö Delin puolelta houkutti liikaa, mutta näin jälkikäteen hassattu donitsimahdollisuus vähän kaivelee...
Katukuva näytti syksyn keskellä kumman kirkkaalta. Eikä se johtunut pelkästä auringonpaisteesta. Miten noita kasseja riittikin jokaiseen käteen roikkumaan Itsenäisyydenkadulta Keskustorille asti?
 Viikon it-bag.
Hullut päivät ovat muodostuneet jo aivan pakolliseksi puolivuosittaiseksi tapahtumaksi. Keväällä jo kerroinkin, kuinka valmistautua Hulluille Päiville. Harmittavasti aivan kaikki eivät ole ohjeitani löytäneet, sillä niin monet lastenvaunut (!!!) tavaratalossa nytkin pyörivät. Voi hyvänen aika. Kaikella kunnioituksella kaikille teille mammoille, mutta mikä ihme siinä on, että väkisin täytyy tunkea huutavan lapsen ja möhkälemäisten rattaiden kanssa tupaten täyteen tavarataloon? Kai nyt tunniksi tai kahdeksi löytyy JOKU hoitopaikka?? Ylipäätään en paheksu lasten kanssa liikkumista, mutta kuumissaan olevat ja tuskaiset lapset eivät varmasti ole kenenkään edun mukainen ilmiö noissa tsembaloissa. Tai näkyihän siellä tosin joitain naisihmisiä myös tyhjien rattaiden kanssa. Ihan kaksplussan foorumia lukemattakin tiedän kyllä, mistä on kyse: oma takki, laukku ja ostokset kulkevat tosi kätevästi rattaissa. Aaargh! (vai hetkinen.. mistä saisin keväälle lainaan omat lastenrattaat?)
Tässä oma löytöni syksyn Hulluilta Päiviltä: Sorelin talvisaappaat, joista olen viime talvesta lähtien haaveillut. Haaveiluista voi lukea TÄÄLTÄ. Harmaa oli sitä paitsi juuri mieleinen väri ja alennus tuntuva!
Onpas likainen matto...
Pakkaset tervetuloa!

Lisäksi viime viikon hankintoja:
Untuvatakki (tästä lisää myöhemmin)
Osis -hiuspuuteri
Hopeashampoo
Joululahjoja kummilapsille
Sukkahousuja
Björn Borgin nahkahanskat

Hullujen päivien ostoksiin ylipäätäänkin kuuluvat perustarvikkeet. Esim. suosikkikosmetiikkaa saa usein tosi hyvillä alennuksilla. Ainakin Sensain ripsivärin käyttäjän ei ole tarvetta ikinä ostaa sitä täyshintaisena, jos Hulluilla Päivillä uskaltaa santsata pariin ripsariin kerralla. Omalla kohdalla sama pätee Wolfordin sukkiksiin.

Kevättä odotellessa siis.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin epistä! Olisin halunnut kanssa nuo harmaat kengät talveksi, mutta kun pääsin torstaina Jumbon Stokkalle oli jäljellä enää yhdet koko todella isot. :(

Osiksen hiuspuuteri on pop. Bongasin sen kampaamosta pari vuotta sitten ja siitä tuli ihan suosikkini, mutta nyt hiukset on pidemmät ja ne tulee vedettyä aina ponnarille, on tuote unohtunut kosmetiikkalaatikon pohjalle. Ehkä se pitäisi taas kaivella sieltä esiin. :)

t. Iida

Tinde kirjoitti...

Voi räkä! Hulluilla päivillä pitää kyllä olla haukkana, jos on just se yksi tuota, josta haaveilee. Onneksi tällä kertaa itse sain kaiken, mitä kaavailinkin (paitsi eat-pray-love dvd:n, joka loppui sunnuntaihin mennessä).

Kuulemma toimii hiuspuuteri hyvin pitkälläkin tukalla esim. kampauksen pohjustukseen. En ole vielä itse kokeillut, mutta kaverilla oli lauantaina ihana nuttura, johon kehui käyttäneensä hiuspuuteria. :)