maanantai 17. lokakuuta 2011

Hullun Poron Brunssi

Olenko jo maininnut, että aviomieheni rakastaa aamiaisia ja buffetteja? Mikään ei yhdistä näitä intohimoja tehokkaammin kuin brunssi. Viikko sitten vietimme viikonloppua Tampereella ja etsin tietoa siellä tarjottavista brunsseista. Ihania muistoja oli viimeksi Turusta, Blankon brunssi oli niiin herkullinen! Ennen Koskikeskuksen remonttia kävimme joskus Sahan brunssilla, joka oli hurjan hyvä. Nyt kun Sahaa ei enää ole, on Koskarin brunssi siirtynyt Hulluun Poroon. Brunssia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18 ja hintaa sillä oli n.17 euroa.
Notkuvat pöydät. Tarjolla oli aamiaista ja ihan lämmintä ruokaakin, paljon leikkeleitä, tuoreita salaatteja ja hedelmiä (mansikoita!), leipiä, voisarvia ja karjalanpiirakoita, kakkua ja muita herkkuja.

Olimme matkassa Elinan ja Saulin kanssa. Kuvat otettiin vasta lähdön hetkellä, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan!

Jälkkärikakut olivat mumsmumsmums.

Plussaa Hullulle Porolle laajasta ja maukkaasta valikoimasta, miinusta siitä, että kun jokin herkku loppui, ei sitä tuntunut tulevan lisää lainkaan. Tämä on kyllä kokemukseni mukaan aika yleinen brunssiprobleema, mutta äärimmäisen harmittava yhtä kaikki.
Tampereella on muitakin brunssipaikkoja, joita voin ihan mielelläni lukijoiden iloksi kartoittaa tulevaisuudessa. Ainakin klubin brunssi on tunnettu, lisäksi Tampereella brunssivillityksen varmaan aloitti kahvila Valo. Lisää brunssivinkkejä saa antaa oikein mielellään!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Brunssi kirjoitus, omasta blogistani löytyy myös Tampereen brunssi paikkoihin liittyvää juttua!
Laitoin sinne myös linkin tähän artikkeliisi.

t: Sienitukka
http://sienitukka.wordpress.com

Korppisusi kirjoitti...

Näyttää kyllä herkulliselta! Minua näin kasvisruokaa syövänä kiinnostaa toki, saako siellä hippikin masunsa täyteen?

Tinde kirjoitti...

Heipsan!

Herkullista oli kyllä! Kieltämättä hullussa porossa oli aika paljon liha-kala -osastoa tarjolla, mutta mielestäni myös monipuolisesti kasvisjuttuja. Esim. paljon pähkinöitä/siemeniä ja juustoja sekä erittäin kattava salaattipöytä. Lämpimistä ruoista en nyt rehellisyyden nimissä muista, millainen setti oli, mutta ainakin jotain kasvispaistosta siellä oli..

Jos sunnuntaina on liikkeellä, niin siellähän voi käydä katselemassa riittääkö syömistä! Ihan näin arvaustuntumalla voisin epäillä, että kasvissyöjän brunssi voisi löytyä vieläkin paremmin valosta tai klubilta, mutta tietoa ei tosiaan ole :)