sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Eurooppalainen ruokatori.

 Tällä viikolla Tampereen Hämeenpuisto on muuntautunut Etelä- ja Keski-Eurooppalaiseksi toriksi, tai piazzaksi, tai marcheeksi. U know. Kyseessä oli siis eurooppalainen ruokatori.
 Tapenadien ja marinoitujen oliivien ja muiden herkkujen tuoksu huumasi tulijan jo Hämeenkadun päässä. Omnomonom.
 Lounaaksi kävi kielen vievä lampaanmakkara "hotdog". Leipänä käytettiin tuota kuuluisaa patonkia, jota ihmiset viime kesänä (ja nytkin) jonottivat yli puoli tuntia. Hodarijono ei ollut aivan niin pitkä, mutta tätä herkkua olisin mielihyvin jonottanut vaikka vähän kauemminkin.

 Mums! Tästä saimme pontta myös tulevan juhannuksen suunnitteluun. Gourmet -hot dog lyö laudalta HK bleun minä päivänä tahansa! (ja sanalla sanoen myös kavereiden juhannusmömmeröt. Voitto!)
 Hodarin kaveriksi kelpasi Plevnan olut. Kuinka eurooppalaista! Tunsimme olevamme Sevillassa. Ja kuinka söpö Mikko on tässä kuvassa?! Unohtakaa Ryan Gosling!
Crepe -asema. Alla kuitenkin jonottaa yksi aika innokas torivieras espanjalaisia Churroja!!! Tampereella!! Patonkijonon löikin laudalta churro -jono, jossa vesi kielellä odoteltiin näitä ihania munkkitankoja. Taikina ehtikin loppua juuri ennen meidän vuoroamme, mutta lopulta joku toi sitä onneksi lisää. Muutaman taikinasatsin on reipas ranskalaispoika saanutkin veivata viikon aikana. Sellaista vauhtia churrojen kysyntä kasvoi!
 Suht. innokas churro -conoisseur.

 KHYLLÄ!


Mun oli pakko laittaa tää ilme tänne, vaikka se ei millään lailla kuvastakaan churron herkullisuusastetta. Nehän olivat siis aivan sikahyviä!!!

Haluan Espanjaan!!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ku me oltiin tampereella ni nahtiin just ku jengi odotti ihan orgasmeissaan jotain patonkia, mika siina patongissa on niin ihmeellista? Onko siihen sekotetti heroiinia?

Ai niin ja saatko paljonkin roskapostia jos otat ton sanantunnustuksen kommentoinnissa pois? Meinaan mulle ei tuu spammia kommentteihin ollenkaan ja toi sanantunnistus on tosi arsyttava, koitin jo tunnistaa kahdesti, mutta en saa noista kirjaimista selvaa. Jos oisit joku muu bloggari niin tassa vaiheessa en jaksais ees lahettaa kommenttia, mutta ku oot sa niin voin valittaa sulle. Niin ja kerro siita patongista!

Tinde kirjoitti...

Hahah! huippua! kesällä ne jonot oli kait aika intensiiviset, nyt ei ihan niin pitkät. Ja olihan se patonki ihan superhyvää. Päihitti ainakin fazerin esipaistetut ihan mukavasti. ja myihän ne kaikkia ihania leivoksiakin!

Otankin ton muuten heti pois. Sehän on automaattisesti päällä, mutta kivempi olisi jos kommentoiminen olisi helpompaa. Eli nyt kaikki KOMMENTOIMAAN :D