perjantai 7. lokakuuta 2011

Lottovoittajan unelmia.

Äärimmäisen harmittavasti viime lauantainen loton jättipotti meni tällä erää sivusuun. Olin mielessäni löytänyt jo useita superhyviä kohteita 10 miljoonalle. 5 miljoonaakin olisi ollut aivan riittävä summa!

Lottoaminen on vaarallista siinäkin mielessä, että kun olin jo mielessäni käyttänyt koko voittosumman, huomaan tällä viikolla tuhlailleeni vähän siihen malliin kuin voitto tosiaan olisi tullut kotiin! Hulluilta päiviltä olen kotiuttanut talvisaappaat, untuvatakin (joka oli kanta-asiakastarjouksessa, eli ei varsinainen HP -löytö), joululahjoja, shampoota, sukkahousuja ja kaksi aika isoa ruokakassia Herkusta. Huoh. Ja lisäksi löysin vielä aivan ihanat talvikengät, jotka tarvin noiden talvisaappaiden lisäksi aivan absolutely. Ja voisin hankkia ne ehkä huomenna? Toki olen käynyt lisäksi tällä viikolla kahdesti ulkona syömässä,  huomenna mennään elokuviin, ravintolaan ja baariin ja sunnuntaina brunssille. This has got to stop! Ensi maanantaista alkaen starttaan ihan varmasti kunnon opiskelijaelämän: ei rahaa, ei ostoksia. Pelkästään reipasta opiskelua ja kirjoittamista! Lupaan!

Noh, ehkä kuitenkin ostan uuden lottokupongin huomiseksi. Koska niin hyviä "sijoituksia" ehdin jo päässäni tehdä.

1) Talo.Tämä nimenomainen kuva on google mapsista, ja monet kokkolalaiset varmaan tunnistavatkin mistä talosta on kyse. Ei ole mitään tietoa kuka sen omistaa, mitä se maksaisi tai olisiko se edes myynnissä, mutta jos lottovoitto rapsahtaisi, niin tämän talon hankkisin. Ja karkottaisin vuokralaiset. Ja laittaisin sen sisältä uuteen uskoon. Miljoona varmaan kuluisi remonttiin aivan mukavasti, mutta jos se olisi mahdollista, niin varmasti sen tekisin.

2) Kesämökki.


Vaikka joku tämmöinen. Ja kallioiselta merenrannalta.

3) Vespa.

Ja ehkä myös superpäheä auto, esim. sec-mersu. En viitsi kirjoittaa enempää tämän tyylisistä asioista, etten tee itseäni aivan naurun alaiseksi.. mutta siis joku hieno menopeli!

5) Muotihankintoja. Mielessä Campomaggin upea, nahkainen matkalaukku, paljettijakku ja kenkiä, kenkiä, kenkiä. Clarksin uudet korkkarit (molemmat mustat tuossa alla) ovat jalassa niin mielettömän mukavat ilmatyynyjen ansiosta, että tekee mieli välittömästi bailata koko yö ne jalassa! Ja sitten nuo ihanat Louboutinit... rakastuin niihin net-a-porterissa, rakastuin enemmän kun sovitin niitä Harvey Nicholsilla ja nyt vaan haluaisin ne niiiiin paljon! Niitä ei enää myydä missään, koska ovat viime kevään mallistoa. Ebaystä löysin parin, mutta hinta on edelleen liian kirpaiseva. Kokoni on sitten 37,5 tai 38, jos joku tuttu sattuu voittamaan lotossa.

shoe fever

Niin, ja lisäksi haluaisin vielä maailmanympärimatkalle ja keittiö- ja ikkunaremontit nykyiseen taloon. Onko tämä liikaa vaadittu?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei vain voi olla todellista !! Mäki oon hulluillu, syöny ulkona jne. Ja Tiina, tuo on mun tuleva talo. Et voi viedä sitä... Ja mäki haaveilen vespasta. Ja munki pitäis ostaa uusia kenkiä, uus käsilaukku jne.

Tinde kirjoitti...

Nyt täytyy vaan jännätä, että kuka saa lottovoiton ensimmäisenä! Minä vai mystinen samis :D

Anonyymi kirjoitti...

Unelmatalosi on tullut myyntiin OP-Kiinteistökeskukseen ja hintakin on kohtuullinen: http://www.opkk.fi/crometapp/portal/op/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=op&.pkg=13499348244150&.pkg=13499348244580&list_id=13499348245120&itemcmd=move1&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7

Voisiko tästä tulla kenties uusi kotinne?

Tinde kirjoitti...

Huomasin! Kiitos vinkkauksesta. Itse asiassa sovin näytön heti perjantaille kun talo tuli myyntiin. Mittava remontintarve oli tiedossa, mutta talon hinnan saa tuplata kun sitä lähtee korjaamaan nykykunnosta. ...joten harmittavasti ilman sitä lottovoittoa, ei tuohon projektiin oikein pysty lähtemään :( Toivotaan kuitenkin, että talolle löytyisi rakastava omistaja, jolla ei ole rahasta pulaa. Kamalaa, jos se jyrätään kerrostalon alta!