maanantai 3. lokakuuta 2011

Hyvä ostos.

Nyt haluan esitellä syksyn ostoksen, joka on päivittänyt vanhatkin vaatteeni tähän syksyyn. Kyseessä on siis tämä alla näkyvä H&M:n paita, jolla oli hintaa huimat 9,90e. Ystävät ovat kyselleet sitä ja epäilleet kyseessä olevan esim. By Malene Birgerin tai Dayn paita. Hahahaa! Tässä totuus, vaikka ihanaahan on, että paita näyttää huomattavasti arvokkaammalta.
mrs. sloane

3 x halpispaita:
Paita: H&M, 9,90, Hame: kirpparilta, tuunattu, Kengät: Stradivarius
Jakku: Seppälä, Laukku: Marokkosta, Housut: Juicy Couture, Saappaat: Aaltonen
Biker -takki: Haloselta, hankittu jo 4 vuotta sitten, Lasit: Sand, Huivi: tuliainen Skotlannista
Ylipäätään en ole H&M:n (tai pikemminkin halpisvaateteollisuuden, jota h&m edustaa) ylin ystävä. Kuitenkin joskus ketjuliikkeistä voi tehdä tosi hyviä löytöjä, joiden alkuperä ei ole ensivilkaisulla ilmeinen. Vaikeus on toki se, että virheostoksen havaitsee yleensä vasta käytössä. Vaate ei kestäkään pesua, rupeaa venymään ja menettää muotonsa käytössä jne. Ketjuliikkeistä ostaessa yritän siis katsoa aina materiaalin ja pesuohjeet ja tarkistaa saumat kiertämisen varalta. En osta ylipäätään tekokuitua, etenkin neuleissa olen täysin absolutisti; akryyliä ei kaapistani löydy.

T'ässä kuitenkin hyvä esimerkki hyvästä ketjuliikeostoksesta. Paitaa löytyi myös kirjavana ja oranssina. Valkoista löytyy varmaan vielä kaupoista; nettiliikkeestä se oli näköjään loppunut.

2 kommenttia:

naana kirjoitti...

Vaude, tuommosen paidan minäkin haluan!! Ihania päivänasuja sulla, olet tosi kaunis! Kiitos ihanasta blogistasi. <3

Tinde kirjoitti...

Voi kiitoksia aivan valtavasti :)
Ihanaa kuulla, että viihdyt blogin parissa. Tästä on tullut superkiva harrastus ja ehkä parasta on kun saa noin ihanaa palautetta!