Pajunkissat kuuluvat pääsiäisestetiikkaan. |
Kakkuna toimii tavallinen täytekakkupohja, ja välissä mansikkamurskaa sekä mango-passion -vaahtoa. Päällä marsipaanipäällyste, kuten esim. prinsessakakussa. Pääsiäiskakun väliinhän sopii erittäin hyvin myös luumutäyte (jota poikaystävä kuitenkin vastusti...) tai esim. pashatäyte.
Sitten koristelu:
Kauli marsipaani pyöreäksi levyksi. Lämmin marsipaani kaulitaan kahden kelmun välissä. Apuna voi käyttää tomusokeria. Sulata sitten suklaata ja tilkka maitoa vesihauteessa. Suklaaseoksella voi piirtää pajunvitsoja kakun pintaan ja pääsiäisrakeet asetellaan tämän jälkeen kakun pinnalle pajunkissoiksi.
Nam!
Tinde
2 kommenttia:
Hyvalta nayttaa! Nauttikaa Paasiaisesta!
Komia oli kakku, aivan ku ois leipomosta. Pitääpä vääntää vapuksi tuollainen kakku, koristelu ja värit vaan teemaan sopivaksi :)
Lähetä kommentti