tiistai 5. huhtikuuta 2011

Silmälasiostoksilla.

Pääsin tänään vihdoin viimein valitsemaan silmälaseja. Kävin näöntarkastuksessa jo kaksi kuukautta sitten, mutta itse lasien ostaminen on vaikuttanut jostain syystä lähes ylivoimaiselta. Päädyin Specsaversiin ja tilaus lähti näistä Sandin laseista sekä toisistakin, joiden merkkiä en muista, enkä nettisivuiltakaan löytänyt kuvaa. Liikeessä pyörin myyjän tuskana varmaan 40 minuuttia, mutta palvelu oli onneksi erinomaista ja päätösapuakin myyjän taholta tuli.

Nyt kun päätös on tehty, niin valmiita laseja pitää odottaa kaksi viikkoa! En kyllä millään malttaisi...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päheen näköset lasit =) Onko sulla toiset "työlasit" ja toiset enempi vapaa-ajan käyttöön? Minä en oo oppinu vieläkään oikeen pitämään laseja, kun töissä ei niin tarkkaa näköä tarvi ja tuntuu että ne on vain tiellä. Opparia tehdessä ja muutenkin koneella nöräillessä käytän vain.

Myyjien mielipidettä kannattaa kysyä pokia valitessa, he yleensä tietävät minkä malliset lasit minkäkin muotoisille kasvoille sopii. Mutta joskus osaavat tuputtaa mielipiteitään loputtomiin. Mulle on specsaversin myyjät yrittäneet joka kerta myydä niin kamalia pokia, etten ole viime kertoina sielä edes käynyt :D

Anonyymi kirjoitti...

...onko muuten tietoa minne voisi viedä käytettyjä laseja, onko niille omia "kirppareita" esim. netissä tms...mulla on paritkin hyväkuntoiset pokat, joista joku sais hyvät lasit jos vaan haluais. Kyllähän ne optikkoliikkeissä linssit niihin vaihattais. -Tarja-

Tinde kirjoitti...

Nyt kävin Tampereella hatanpään valtatien (koskarin vieressä) specsaversillä, ja sieltä oon aiemminkin saanut tosi mukavaa palvelua.

nyt hankin kahdet muoviset lasit, niin niitä on sitten kevyt pitää kotosallakin, kun telkkari ei meinaa muutoin enää näkyä :D

Tosi hyvä idea tuo lasikirppis muuten! Joskus oon nähnyt, että vanhoja laseja on kerätty hyväntekeväisyyteen ja viety sitten kehitysmaihin, mutta en tiedä onko tämmöistäkään systeemiä säännöllisesti missään. Täytyy ottaa asiasta selvää!

Pihiliini kirjoitti...

Vaikka tämä jo vanha postaus onkin, niin kommentoinpa silti, kun itselläni silmälasien ostaminen tällä hetkellä agendalla :-)

Sinäpä olet löytänyt tosi hienot lasit! Oletko ollut niihin tyytyväinen? itse kävin viime viikolla meidän kaupan ko. ketjun liikkeessä, enkä oikein löytänyt mitään mieluista. Ehkä se on myös päivästä kiinni, että joskus tuntuu kaikki sopivan ja toisina päivinä ei mikään :-) Asiakaspalvalu liikkeessä oli kyllä ihan hyvää.

Tinde kirjoitti...

Heipsan Pihiliini!

Kovassa käytössä ovat lasit edelleen ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Välillä sangat löystyivät niin, että eivät pysyneet oikein napakasti päässä. Mutta olen käynyt parissakin Specsaversissä eri puolilla suomea niitä kiristämässä ja aina on onnistunut hyvin :)